Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yer antep bu arada let ampullerin hayırlı olsun aslında ben arabanın her yerine led takmak istiyorum.orjinal ampülleri çok yüksek ve ateşlemeyi baya zorluyo ,akü ömrünü azaltıyor.
yer antep bu arada let ampullerin hayırlı olsun aslında ben arabanın her yerine led takmak istiyorum.orjinal ampülleri çok yüksek ve ateşlemeyi baya zorluyo ,akü ömrünü azaltıyor.
Ben farlarla sinyaller hariç diğer bf kadar smpül varsa hepsini lede çevirdim birde km göstergeleri kaldı onuda ellemek istemiyorum bagaj stop fren geri vites iç aydınlatma park ampülü slsler hepsi led
Sadece farlar osram night breaker unlimited sinyallere de aldım ama direnç yüzünden değişmedim çabuk yanıp sönüyor üçüncü fren lambası arka camdaki bunlar halojen kaldı elimdede çok led var dipsiz olsun h1 olsun ba15s olsun tek duyulu çift duyulu baya ampül var kapı logo bile var takamadım yer yok gündüz farı var kaldı duruyor kutusunda
Kendin mi yaptın yıkattınmı yönteminide yaz
Ben yıkattım 3 gün sürmedi temiz kalmadı çok çabuk pislendi hemde ist da asfaltta oluyo bide köy yolunda olsa ne olur