wd kırkın açık olan hali siprey olan deil.bu gün plakayıda boyattım.

wd kırkın açık olan hali siprey olan deil.bu gün plakayıda boyattım.
Bende bu gün sprey wd 40 la sildim bezle
49c4195549602aa4294e108c104cddeb.jpg
2ec97439d714b04ad504df54357c60a7.jpg
15a64eb0de3dc92b2358443d3cbc4823.jpg

17092fb73b48ea48f0d9b083e5f93643.jpg

Son düzenleme:
Motora kedi girmişti itfaiyeyi çağırdık geldi su dökünce çıktı boşa geldi itfaiye

Bugünde şeytana uyduk
Camlara 2 no film çektik 100 tl ye

motor temizlenmiş elinize sağlık.cam filmine çok para alıyorlar.işçilik 50tl çok ya

motor temizlenmiş elinize sağlık.cam filmine çok para alıyorlar.işçilik 50tl çok ya

ama güzel oldu işçilik 50 derken ben hepsine 90 tl idi bişeye daha baktırdım 100 tl ödedim
güneş gözlüğüde takınca dışarı gözükmüyor yanlardan acemi oldum birden :)

Lip taktırıyordum kırılır dedi laguna olana vidalı dedi başka düz olandan gösterdi bende ondan takmadım vazgeçtim taksamıydım acaba buruşturdu büktü ama sürtersen kırılır dedi diğerinden takarsan ömürlük olur dedi kararsız kaldım

yeni silecekler alındı.sinyal kolu bozuldu 35tl yan sanayisini aldım taktım hergün bir yer bozuluyor.arabayı sıfırdan inşaa ettim sayılır.

yeni silecekler alındı.sinyal kolu bozuldu 35tl yan sanayisini aldım taktım hergün bir yer bozuluyor.arabayı sıfırdan inşaa ettim sayılır.
Benim de sıfırlandı gibi ama memnunum 19 kuruş yakıyor başkada masraf kalmadı istwdiğim aklıma gelen duyduğum gördüğüm herşeyi yaptırdım

ogMjdm.jpg
[/URL][/IMG]

şu işaretlediğim yerdeki malzemelerin vidasımı tırnağımı yok nedir oynayıp gevşek duruyor sizin arabalarda da durum nasııl sabitlemek için ne almalıyım nasıl bişey yapabilirim bana oraların fotosunu güzel çekip gönderebilirmisiniz kare ve yuvarlak işaretlediğim yerlerde yuvarlak işaretlediğim yer boşlukta aşağıda kablo tutan bir metal motora tutunuyor galiba vidasi mı yok nedir ona vidamı atayım üstteki kare ile işaretlediğim yerde tırnak tutmuyor gibi silikonmu yapsam nedir bu parça sonra sökmek gerekirse silikon kötü mü olur çift taraflı bantlamı yapıştırsam

Geri