160 Kmlik bir yolculuğa çıktık :)

gaz atıp geziyorum maşallah :D

Bugün contası, marş motoru değişti, arabayı aldıktan sonra içini temizledim, dışınıda yıkadım sonrada hoparlör almaya gittim arabaya 13 Cmlik 125Wattlık hoparlör siparişi verdim Salı günü gelecekler geldiği gibide montajı yapılacak :)

Hayırlı olsun Ahmet , Üst kapak contası mı değişti ?

Ben 19 a birşey yapmıyorum :D Gerek yok yakıtı da çok az yakıyor qw sadece gaz koyup geziyorum qw

Hayırlı olsun Ahmet , Üst kapak contası mı değişti ?

Ben 19 a birşey yapmıyorum :D Gerek yok yakıtı da çok az yakıyor qw sadece gaz koyup geziyorum qw
Evet Kadir üst kapak contası değişti bunlar daha başlangıç önümüzdeki aylarda segmanlarda yapılacak :D

Evet Kadir üst kapak contası değişti bunlar daha başlangıç önümüzdeki aylarda segmanlarda yapılacak :D
Tam Rektefiye yada kapak taşlama piston ve piston kolarınada iyi bir ayar çekilse fena olmaz hani :)

Yağ yakma gibi sıkıntı yoksa , Segman atılıp iyi bir avans ayarı ile kullanılır .

conta değiştikten sonra sekmanlar değişmeden kapağı kapatan usta nasıl bir ustaymış ahmet sekmanlarıda değiştirip rektefe yapıp kapatsaydı daha iyi olurmuş :D şimdi bir daha sekmanları değiştirmek için açılacak motor :D

mrb r19 1.8 rti lpg. 30 tl'ye 90 km yol yapması normalmi ? istanbul şehir içinde

1,8 rti 8v araç için normal istanbul trafiğinde lpg fiyatları da malum

4 Adet Michelin Energy lastik aldık ve taktırdık artık yola daha sağlam basıyoruz :)

Geri