Kapı kulpları, ön kapı hoparlör etrafı, arka kapı küllükleri ve renault logosunu carbon folyoyla kapladım
Egsoz ucu taktım
Kamosonic CD çalar aldım
Sis farlarını taktım
Sol sinyal lambasını değiştirdim.

forumun yenisiyim...Tanışma bölümünde kendimi tanıttım...Aracımı alalı 2-3 ay oldu...Alır almaz bazı bakımları yaptırdım.
Arcım 97 beymen club... Aracı aldıgımda öncamı catlaktı fiyattan düştük hesapta neyse yaptıklarım liste halinde ;

alarm+merkezi kilit 100
sarj dinamosu 100
1 teyp+2 kolon 120
ilkyardım seti+yangın tupu 40
egzoz+muayene 150
öncam 180
genel bakım(kayıslar-lpg beyni vs) 40
silecek 15
paspas 25
4lü flaşör düğmesi 10
hava borusu(amyantlı borumu ne) 3.5
en son motora yag koyduk+filtre(not lpg de yag azalıyormus)60

dün aracı yıkadım. fakat isteğim aracı partlatmak bunu kendim nasıl yapabilirim(cila olayı)...
Birde motoru temizlemeyı düşünüyorum yanı aynı şekilde kendim.(atas markalı ürün aldım)...

yorumlarınızı bekliyorum.

Renault 19'uma
2.5 lik Ford Transit 72 derecelik termostat taktırdım . Eskiden 68lik vardı . Yeni 72 lik taktım orjinali 89 luk .

Replika ama ne yapayım Renault 19ların tümüne tavsiye ederim , özellikle hararetli çalışanlar denesinler .

Kalın, beyaz çerçeveli APP Plaka siparişi verdim :)

Klimadaki kaçak giderildi, karbüratör ayarı yapıldı, distribütör kapağı çatlamış o değişti :)
Dünde APP Plakalarımın montajını yapmıştım :D

Bugün UP ile baya macera yaşadık yolda giderken fren pedalı kilitlendi el freniyle durmak zorunda kaldık aynı anda istop etti araba bi şekilde yolun kenarındaki benzinliğe çektik arabayı, arabayı çalıştırmaya çalışıyoruz motor çalışmak istemiyor hemen istop ediyor, fren pedalının durumu da aynı tabi kilit durumda pedal ustayla konuştuktan sonra çıktık yola yavaş ve dikkatli bir şekilde sanayideki ustamıza kadar gittik :D westinghouse hortumu egzoz manifolduna temas ediyormuş hortumu eritmiş bütün bu yaşadıklarımızın sebebi ondanmış hortumu değiştirdiler ustaya kadar gitmişkende motor yağını değiştirelim dedik 20/50 lik elf motor yağımızıda koydurduk :D

Amerikan park modülü siparişini verdim, en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar montajını yaparım :D
Turuncu ledli ampul işide oldu gibi gözüküyor :)

Geri