kalorifer motoru takildi motor 80 tl tuttu taktirmasi 25 Tl tuttu artik sorunlu bir parca yok telden girdim arabada bire bir kontrol ederken yaziyorum sizlere ... eskiden 1 e geldiginde calismiyordu simdi cok iyi masallah bir problem yok

Kaputu açtığımda yeni bir genleşme kavanozu gördüm ...

fa9e2350.jpg

444 Motor koruyucu attık 679 ml :D
679 Ml Motor Yağı attık :D

ben bugün sabah fuulde depoların ikisinide fuulledim.sonra sağ arka kapı kendi kendine kilitleniyordu .takım çantamı aldım önce kapı döşemesini sonrada kilit mekanizmasını söktüm.kiliti temizledim sonra sprey gresle yağladım .bu arada cam kızaklarını cam açma kolunun mekanizmasınıda yağladım açmışken.sonra hepsini yerine taktım.gayet güzel çalışıyor sorun kalmadı.sonra cam fıskıyeleri ayarsızdı kızımında yardımlarıyla onlarıda ayarladım.kalanlarıda haftaya artık diğer kapıları söküp kilitlerin hepsini yağlıyacağım.işim bitincede aracı çektim garaja.bu arada kolonları söküp baktım bu hafta araca yeni bir teyp alıcam.kolonlarda kaldırmazsa yeni kolonlar alıcam.marka olarak pıoneer olacak.modelde ana ünite 8350sd yada 9350 sd düşünüyorum.

bugün hem teyp pıoneer 4250sd siparişini hemde 4 adet sony 13 cm 150 waat kolon siparişlerini verdim.renoma bugün bunları yaptım.

Sağ arka hoparlör cızırtı yapıyodu onunla uğraştım ama olmadı :) en kısa zamanda arkadaki hoparlöri değiştircem. Önere bileceğiniz haporlör varmı? :)

Sağ arka hoparlör cızırtı yapıyodu onunla uğraştım ama olmadı :) en kısa zamanda arkadaki hoparlöri değiştircem. Önere bileceğiniz haporlör varmı? :)
Sağ da bizde de bi cızırtı var ama hoparlörden gelmiyor çözemedim gitti...

Hoparlörleri arkaya Suny , Pioneer vs vs al bende suny var çok güzel .

selamlar.bugün 19 uma birşey yapmadım dün yaptım ama unutmuşum foruma girmeyi.4 adet sony 13 cm kolon almıştım.cumartesi eskileri söktüm eve getirdim.hepsi lehimliydi ama sokette vardı.lehimlerden söktüm ve yenilerini lehimledim.daha sonra soketleri silikonla mıknatıslara yapıştırdım.neden derseniz eskileri sökerken orjinalide o şekildeydi aynen bende tekrar yapıştırdım.orjinalliği bozulmasın diye.ama sony kolonların kendi orjinal kapakları küçük geldi mecburen orjinallerini geri taktım.teyp olayı biraz karışık bugün yeniden sipariş verdim.artık gelince ses olayına bakıcam.

En son aracına bir şey yapan benim galiba.yinede yazayım şu an aracıma yeni aldığım teyp için hafıza kartına müzik atıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugün satılığa çıkarttım 19'u..

Hayırlı satışlar

Geri