kapı pimlerini değiştirdim,kilit motoru değişti 2 adet , sağ arka kapı kolu değişti , kapı gergileri değişti, kısacası kapıları ayarlandı ve egzoz bağlantı lastikleri değişti hava filtresi yağ filtresi değişti yağı değişti birde temizleye bilirsem çok güzel olacak.

4 adet michelin energy saver lastiklerimiz takıldı çok daha sağlam basıyoruz artık :) artı yeni jantlarımız takıldı.tamponları boyatmadan basına görüntü vermek istemedi hb 748 :D

Dışını güzelce yıkadım ve sildim.

4 adet michelin energy saver lastiklerimiz takıldı çok daha sağlam basıyoruz artık :) artı yeni jantlarımız takıldı.tamponları boyatmadan basına görüntü vermek istemedi hb 748 :D
Abi kaç lira tuttu 15 jantlara ? Benim çok hoşuma gidiyor Energy serisi ..

Abi kaç lira tuttu 15 jantlara ? Benim çok hoşuma gidiyor Energy serisi ..

15 değil kardeşim İhsan abi sattı 15 leri

evet malesef sattım 15leri ama ilk aşkıma kavuştum :D 175 65 14 energy saver serisi michelin ın kendi üretimi olan sibop takımyla birlikte adet fiyatını 120 liradan aldım.yanında plaj havlusu ve termo çanta hediye ettiler bide 1 yıllık yol yardım :) lastik gerçekten michelin marka olmalı tanımıyorum üstüne ama lassa impetuslardan da çok memnundum :) yeni jantlarla çok güzel oldu cuk oturdu.tamponlar boyanacak ama yarın berk randevu alacak sağolsun.zaman yok arabayı bırakamıyorum sabah akşam araba olmadan gidilip gelinmio.bakalım bi ayar verecek berk boya işine :)

Geri