Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapı pimlerini değiştirdim,kilit motoru değişti 2 adet , sağ arka kapı kolu değişti , kapı gergileri değişti, kısacası kapıları ayarlandı ve egzoz bağlantı lastikleri değişti hava filtresi yağ filtresi değişti yağı değişti birde temizleye bilirsem çok güzel olacak.
4 adet michelin energy saver lastiklerimiz takıldı çok daha sağlam basıyoruz artık artı yeni jantlarımız takıldı.tamponları boyatmadan basına görüntü vermek istemedi hb 748
4 adet michelin energy saver lastiklerimiz takıldı çok daha sağlam basıyoruz artık artı yeni jantlarımız takıldı.tamponları boyatmadan basına görüntü vermek istemedi hb 748
evet malesef sattım 15leri ama ilk aşkıma kavuştum 175 65 14 energy saver serisi michelin ın kendi üretimi olan sibop takımyla birlikte adet fiyatını 120 liradan aldım.yanında plaj havlusu ve termo çanta hediye ettiler bide 1 yıllık yol yardım lastik gerçekten michelin marka olmalı tanımıyorum üstüne ama lassa impetuslardan da çok memnundum yeni jantlarla çok güzel oldu cuk oturdu.tamponlar boyanacak ama yarın berk randevu alacak sağolsun.zaman yok arabayı bırakamıyorum sabah akşam araba olmadan gidilip gelinmio.bakalım bi ayar verecek berk boya işine