Hergün okula giderken bakıyorum garaja, adeta konuşuyor benimle bırakkkkkkkma beni bırakkkkma beni diyor yavrucum :( :(

Aynısı banada oluyor hergün okula giderken biniyorum okula geldiğimizde arabadan inerken sanki akşama görüşürüz diyo bi gün görüşemiycez die çok üzülüyorum.
Akşam akşam ne oluyor bana yaw böyle acıklı acıklı konuşuyorum:D

Hergün okula giderken bakıyorum garaja, adeta konuşuyor benimle bırakkkkkkkma beni bırakkkkma beni diyor yavrucum :( :(

Şu anda Küpe Fm de çalan şarkı ikimize gelsin kardeşim. Tam bizi anlatıyor. ''Hani herşeyimdin'' filan diyor.:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
hiç bişi yapamıyorum gaz alıcak parayı bile zor buluyorum bu aralar

Aynısı banada oluyor hergün okula giderken biniyorum okula geldiğimizde arabadan inerken sanki akşama görüşürüz diyo bi gün görüşemiycez die çok üzülüyorum.
Akşam akşam ne oluyor bana yaw böyle acıklı acıklı konuşuyorum:D
Vallaha pis duygulanıyom ilk aşkıma baktıkça, şeytan diyo bırak megane'ı falan kümes olana kadar 19'u kullan

Lan duygusala bağlamayın beni de hüzünlendirdiniz :D :D

Bir tane safrane alsın hiç üzülmem benim arabam safrane :D
Bende 1 senedir megane megane diyorum şimdi megane gelcek :D
Ama hiçbir şekilde 19'u tutamaz ne megane nede başka araba.12 sene 19 sizde kalsın görürüm ben seni :D

Bende 1 senedir megane megane diyorum şimdi megane gelcek :D
Ama hiçbir şekilde 19'u tutamaz ne megane nede başka araba.12 sene 19 sizde kalsın görürüm ben seni :D
12 sene R-19 binmeye niyetim yok :D Şu sıralar nete düştü düşecek :D Bakarsın senden önce satarım :D :D

-İçini temizledim :)
-Cilaladım :)
-Hoparlörlerde ki zırıltıyı kestim :)
-Arka silecek kötü siliyordu çünkü ters takılıyordu .. Lastik kısmını söktüm yeniden topladım :)...
-Arka stop yamuktu araba çirkin görünüyordu söktüm düzelttim . :)

Şuan sıkıntılarım :
- Koltuk cepleri torbalanıyor.
- Farın biri kötü takılmış .

Bu kadar :) Araba süper süper :)

Şimdi arabayı yıkadım Benzinlikte :) Ehliyetsiz karadüzen :D Aynasızlara takılmadan hehe
Şuan Babamın ofisindeyim camdan arabaya bakıyorum :D Parlıyor Maşallah :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadir yakalmıyon hiç şanslısın zaten wax süre süre ayna yaptın arabayı

Şimdi arabayı yıkadım Benzinlikte :) Ehliyetsiz karadüzen :D Aynasızlara takılmadan hehe
Şuan Babamın ofisindeyim camdan arabaya bakıyorum :D Parlıyor Maşallah :)

Tertemiz 19'un hali bi başka güzel oluyo. Güle güle kullan, ellerine sağlık.

Geri