Bu egzoz SESİNİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM...?? ACİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asalet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak sana bi tavsiye. al bi açık hava filtresi indir tampona tamponu del oraya otuttur bi de dandik nikelaj at egzosa bu sesin aynısı cıkar cünkü ses egzosdan deıl motordan gelıyo burda

her kafadan bi ses cıkmış aklın iyice karısmıstır sanırım.
ama arkadasların yazdıgı gibi ne otto ne vanalı sesi bu.
vanalıda abarth gibi kalın tuaf bi ses cıkar bas bırakta zınnlama yapmaz.
otto zaten alakasız veya varex..

51 cm düz boruyu koydugun gibi bu sesi alırsın. polisten mi sıkıntın var arkaya orjinal kücük bi susturucu takarsın uzarken sesi cıkar
alcak devirde cıkmaz.
konuyu dal budak yapmann alemi yok.

ayrıca filtreden geliyo diyen arkadasa da espirisinden dolayı teşekkür ediyorum.:eyv geçtikten sonra hangi filtre arkaya tok bi ses verirr hehe

ayrıca filtreden geliyo diyen arkadasa da espirisinden dolayı teşekkür ediyorum.:eyv geçtikten sonra hangi filtre arkaya tok bi ses verirr hehe

katılıyorum kardeşim :D

artık filtreler egzost a takılır olmuş yaşlandık valla :D
:eyvhehe:135

fitremi koyuyummm :) hahaaha.. zaten hava fitresi var dostum bendeee :) ama yanlış biliorsun hava fitresi degil bu bilgin olsun hani başka yerde söleme.. dönüpte 5 sn ye bakarlar adama saygılar..!

fitremi koyuyummm :) hahaaha.. zaten hava fitresi var dostum bendeee :) ama yanlış biliorsun hava fitresi degil bu bilgin olsun hani başka yerde söleme.. dönüpte 5 sn ye bakarlar adama saygılar..!

Yanen kardeşim bub bub gezersin boşver ;)

valla usta üstünü açarımm bu egzoz sisteminide koyarımmm :) bebek sahildee gezerken heryer bmwymiş audiymiş :) yerim audiyide bmw yidee.. ben üstünü açtıktan sonraaa herkez bende kitliii;) hatta ispatıda var.. bir reastoranta girip bişiler atıştırdık.. çıktıgımızda sileceklerde iki tane kagıtın içinde telofon numaraları..! BENİ ARARMISIN :)) saygılar..

way way walla bizede cabrio aldıracaksın bu gidişle kardeşim :D

kardeşim sana küçücük bir örnek veriyim...! en az 10 tane mini cooper süren kızları seyir halinde iken ayarladık:) kaç tane megane 2 3 süren insanları cezp ettik:) hatta megane 2 süren insanları görüyorumda.. sanki fiyatın kaç paraa die bakıorlar..ama ve lakin. benim borum daha fazla ötüryoooo :) ayrıca mini ci kızlar bile bu arabayla dalaşıyorsa buyur kararı sen verr :) Rastgele.. ;)

:eyv:aytuğ

Geri