Bu egzoz SESİNİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM...?? ACİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asalet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aklımı tek karıştıran nokta acaba vanalı bir sistem olabilrmi bu egzoz için? istedigimde bu sesi alıcm istedigimde orjinal... (furiıous görmüştürüz kesin birbirmizi ama ben büyügüm senden)

istanbula geldigimde görüsürüs zaten ya illa tanırız birbirimizi tanımazsakda canımız saolsun :)

Katalitiği iptal et oraya Y yaptır vana koy daha fazlasını alırsın :cool:

hoş bi ses değil

Komple manifolttan düz boru; slezencer lı performans eksoz son susturucu otto yada remus tavsiye edilir birde açık hava filtresi işi bitirir ama sıkılır çıkarırsın :eyv

en iyisi otto spec egzozu yapıstırcaksın yeri gögü tüm güzeltepeyi inleticeksin :eyv

bende şu anda bas bas bagıran hem egzoz hemde hava fitrtesi var... ama bu araçtaki çıkan ses bambaşka.. racing motor misali çıkıyorr yüksek hızlarda bizzat şahit oldum.. adamı feci tahrik ediorr... o kadar yani..!

vay furious sen yasaklanmıştın sanki bir ara :) kemal benim uzun zamandır dostumdur.. o şehit kubilay dedigin okuldan megzunum ben :)
zgn benim araç zaten benzinli 500 lira sıkıştırıldıgında 650 kadar yakıorr.. bundada en fazla 700 olurr haksızmıyım ?
aynen normalde 500 yakiosa 700 civarlarına çıkar sıknti olmaz diosan abi dediğim gbi ince 51lik boruyu hiç susturucusuz uzat arkaya kadr alırsın böyle bi ses bide worex taktir uzaktan kumandalı vanalı olsun yaparlar basit

çok ses yaparsa, polis agalar da çökmesin sona... :cool:

polisler sıkıntı olmasın die vanalı olurmu die sordum yaa... ben mesela polis gördünceee hemen boşta giderim polisi geçince yardırrrrr :)

walla s2000 gibi ses cıkarıyor tigrada şaşırdım 1.6 hem bunu arkadaş renault brodway a yapmıştı vanalı gazdan ayağınıda çekince torpil gibide patlıyordu :D pat pat :D sonra gaza basınca aynı bu ses cıkıyordu yarıda american tarzı ses çıkıyordu :D :eyv

Geri