Bu egzoz SESİNİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM...?? ACİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asalet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende buna benzer ses var uzaktan kumandalı sıstemdı ama artık ıptal oldu full acık ses :)
orta susturucu yıkıyor.Ayrıca aracın uzaktan geldıgı bellı

bu egzoz sitemiden yaptırırsam eminim sol şeritte kimse kalmaz die düşünüyorum... aksine kötü diye yazan arkadaşlar.. bizzat bu sesi canlı almanınızı tavsiye ederim.. yıkıyoo ortalıgı (bildigimiz racing motor)
;)

ince düz boru boş kutu kat takabilrsin öne sonda da eksoz iptal olcak bu sese yakın bi ses alırsın ama aynısı olmaz sein yakıt sisteminlede biraz oynaman lazım böyle bi ses için ayrıca aracın aşırı yakmaya başlar haberin olsun son susturu iptali deli yakıt tüketmesine neden oluyo senin arabana daha tok bi ses daha güzel olur krmızı cabrio daha güçlüyüm ben diyen bi ses lazım bence :D ses kötü değil tgraya iyi olmuş ama cabrio ya dediğim gibi braz daha güçlü bi ses olmalı

ben seni bizim kemal ustaya götüreyim tiryaki egzoz eskiden sehit kubilayın karsısındaydı yeri simdi tasındı ali fuat cebesoy okulunun karsısına istedigin egzozu yapsın sana :eyv

​bence elde etme bile çok iyi bir ses değil

vay furious sen yasaklanmıştın sanki bir ara :) kemal benim uzun zamandır dostumdur.. o şehit kubilay dedigin okuldan megzunum ben :)
zgn benim araç zaten benzinli 500 lira sıkıştırıldıgında 650 kadar yakıorr.. bundada en fazla 700 olurr haksızmıyım ?

vay furious sen yasaklanmıştın sanki bir ara :) kemal benim uzun zamandır dostumdur.. o şehit kubilay dedigin okuldan megzunum ben :)
zgn benim araç zaten benzinli 500 lira sıkıştırıldıgında 650 kadar yakıorr.. bundada en fazla 700 olurr haksızmıyım ?

aynen 7 gün banlandık ama acıldı banım az once. kemal abiye yptır istedigin egzozu benim egzozumuda o yaptı fena ses cıkıyor dizel arabadan alıncak en iyi ses :D rüzgar egzoz :D + bende sehit kubilaydan mezunum 2003 - 2004 yılı mezunuyum :)

Susturucusuz bir şekilde 51mm şeklinde dümdüz arkaya kadar boru çektirirsen bire bir sesi alırsın

aklımı tek karıştıran nokta acaba vanalı bir sistem olabilrmi bu egzoz için? istedigimde bu sesi alıcm istedigimde orjinal... (furiıous görmüştürüz kesin birbirmizi ama ben büyügüm senden)

Geri