bende broadway ile 60 tlik gazla 285 km yaptım şehir içi gaz 1900 küsür idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
97 RN var bende. tamamı köy yollarında 207 km de 37 tl tüketti. (lpg: 2,14) ince hesaba vurunca; km de 18 Krş, km de 0,083 litre gaz tüketiyo. 1 litre gazla 12 km civarı yol alıyo. tamamı köy yollarında ve genelde yüklü halde (bagajda ya kuzulara yem olur yada su bidonları ) yol alması bence iyidir
sana hoşafı denk gelmiş. 30 kuruş sularında yakması lazım.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .Yıllardır Toyota kullanıcısıyım maddi durumlardan dolayı 1994 spring araç aldım .
Fakat bu araçlar tasarruflu gariban arabası diye bilirdim meğerse gariban döven arabasıymış alınca ögrenmiş olduk yada biz çok bakımsızını aldık .
Neyse ben konuya geleyim .
Lpg tüketimi çok fazla olduğu için Lpg ciye gittim çok dediysem 13-14 litreden bahsediyorum . Lpg servisi beyin 11 yıllık bitik değişmesi, gerekiyor dedi . Değiştirdik .Kesicide sıkıntılı dedi onu da değiştirdik .Gaz ayarı yaptı çekiş iyi ne uçuyor nede yoruyor . rolanti de güzel fakat full dur kalk trafikte kullanıyorum 13,50 litre yakıyor