Broadway - Spring kullanıcıları ne yakıyor ?

170 tl'lik lpg ile 1000 km. ama çoğu uzun yolda :) tokat-kayseri-ürgüp avanos-kayseri-sivas-tokat rotalar..

Yaklaşık 19lt LPG ile 200KM şehir içi yani yaklaşık 100km'de 25-30 krş arası hızına göre :eyv

Bu ayar için neler yaptınız ? hangi ayarlar ?
ekstra yaptıgım bısy yok bılınen basıt bakımları aksatmadan zamanı gelmeden yaptırırm..hava fıltrem hep temızdır.bujıler zmanı gelmeden degısır.devırlı kullanırım..olay bırazda ustada bıtıyo.tabı bıde söförde basarsan 35 krsta yakar

Önceden benim aracım 400 yakıyordu daha sonra tankı değiştirdim 350 filan oldu,
Gaz ayarı ile 300 e düşürdüm
sübap ayarlarını yaptırdım ve araç şehir içi 250 ye düştü.
Sübap ayarı sonrası gaz ayarı gerekiyormuş onu yaptırmadım, yaptırdıktan sonra deneyeceğim bakalım.

Maaşallah bazı arkadaşlar o kadar az yaktırmış ki neredeyse araba üste para verecek :))) broadway'ların fabrika verilerini araştırmanızı tavsiye ederim yada bende olacaktı arşivde var ise hemen paylaşıyorum.

Fotoğraftaki değerler araçların deniz seviyesinde ve fabrikanın elde ettiği en düşük yakıt değeridir ve araçta sadece ~60-70kg'lık bir şoför bulunmaktadır.depoları bile tam dolu değil iken ölçülmüş değerlerdir.

Fotoğraftaki değerler araçların deniz seviyesinde ve fabrikanın elde ettiği en düşük yakıt değeridir ve araçta sadece ~60-70kg'lık bir şoför bulunmaktadır.depoları bile tam dolu değil iken ölçülmüş değerlerdir.

1,7 flash bile sizin araçlarla aynı yakıyor ozaman :S

11txe.jpg

Maaşallah bazı arkadaşlar o kadar az yaktırmış ki neredeyse araba üste para verecek :))) broadway'ların fabrika verilerini araştırmanızı tavsiye ederim yada bende olacaktı arşivde var ise hemen paylaşıyorum.
Mesaj tarihlerine bakmanızı rica ederim.

Geri