Bi-xenon ve şerit LED ön far uygulaması ( çok ii yaa )

Selam

Merhaba, yaptırdığınız far uygulaması için bende yaptırdığını yere danışacağım irtibat numarası veya web siteleri varsa paylaşır mısınız ? Teşekkürler :)

Merhaba,

Bu arslan elektronik tuzla'damı bir telefon yada web sitesi paylaşırmısınız? Teşekkürler

Kıymetli adminlerimizden Güray Bey'in yardımlarıyla ulaştığım Arslan Elektronik'ten çok güzel bir çalışma. Beni bütün gün yanlarında misafir ettikleri için, güler yüzleri için, titizlikleri, gösterdikleri özen ve harikulade işçilik için kendilerine teşekkür ederim.
Uygulama bi-xenon, şerit led ve led uzun farlar. şerit ledler sinyal verildiğinde turuncuya dönmektedir.
Ve işte bu güzel çalışma...

6kg253.webpWZBn1N.webp3arDYr.webpRVmYoa.webppoygzq.webpkg4kBr.webpN4aqAY.webp

n25LYl.webp
vRQnY6.webp
1r2Mjp.webp

www.youtube.com/watch?v=8OKj8afvH24&feature=youtu.be
www.youtube.com/watch?v=vS6xYsocBbw&feature

Ekli dosyalar

• 6kg253.webp
    6kg253.webp
    25.8 KB · Görüntüleme: 0
  • kg4kBr.webp
    kg4kBr.webp
    44.1 KB · Görüntüleme: 0
  • poygzq.webp
    poygzq.webp
    31.6 KB · Görüntüleme: 0
  • RVmYoa.webp
    RVmYoa.webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 0
  • 3arDYr.webp
    3arDYr.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 0
  • WZBn1N.webp
    WZBn1N.webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 0
n25LYl.webpxvRQnY6.webp

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Birşey soracağım hocam. Bu 2 resimde gündüz ledlerinin renkleri farklı birisi hafif maviye kaçıyor. Diğeri bariz beyaz. Fotoğraftamı öle görünüyor. Yoksa gerçekten mavi ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri mevcut mu?

Ekli dosyalar

• n25LYl.webp
    n25LYl.webp
    16.9 KB · Görüntüleme: 0
n25LYl.webpxvRQnY6.webp

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Birşey soracağım hocam. Bu 2 resimde gündüz ledlerinin renkleri farklı birisi hafif maviye kaçıyor. Diğeri bariz beyaz. Fotoğraftamı öle görünüyor. Yoksa gerçekten mavi ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri mevcut mu?
Sinyallerde ve gündüz ışığı olarak devrede.Yanlız iç aynanın yansımasındanmıdır bende bilemedim ama mavi -beyaz olarak ayrı renk yok.Uygulama yapan arkadaşta şehir değiştiriyor bende ulaşamadım [emoji4][emoji4][emoji4]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• n25LYl.webp
    n25LYl.webp
    16.9 KB · Görüntüleme: 0
Sinyallerde ve gündüz ışığı olarak devrede.Yanlız iç aynanın yansımasındanmıdır bende bilemedim ama mavi -beyaz olarak ayrı renk yok.Uygulama yapan arkadaşta şehir değiştiriyor bende ulaşamadım [emoji4][emoji4][emoji4]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım hocam Teşekkür ediyorum. Ben LED ışıkları seviyorum ama haif maviye çalan tonları hoşuma gitmiyor. Mesela Araçlarımızda Gündüz ledleri var ya hocam. O gerçekten iyi bir beyaz. Ama far içine led ışık takıldığı zaman aynı beyazlığı elde edemiyoruz. Renk hafif maviye çalıyor led ışıklarda. Beyaz elde etmenin çözümü var mıdır acaba?

Geri