Bi-xenon ve şerit LED ön far uygulaması ( çok ii yaa )

güle güle kullanın, cidden harika gözüküyor ama 1300 TL çokmuş yahu

güle güle kullanın, cidden harika gözüküyor ama 1300 TL çokmuş yahu

Orjinal Initiale farlar daha pahalı :)

Birde onda Led şerit kısmı sinyallerde yanmıyor bildiğim kadarı ile.

Konuyu hortlatıyorum ama çok güzel bir çalışma olmuş. Ordu'dayım yakın bir yerlerde olsa kesin yaptırırdım. Resimlerde göremedim, farın içindeki beyaz led şerit aracın panjurdaki gündüz ledleriyle aynı anda yanıyormu acaba?

çinden ucuz geliyor ama n kadar kaliteli olur bilemiorum... denemek için önümüzdeki ayı beklicem

çinden ucuz geliyor ama n kadar kaliteli olur bilemiorum... denemek için önümüzdeki ayı beklicem

Link var mi elinizde?

Konuyu hortlatıyorum ama çok güzel bir çalışma olmuş. Ordu'dayım yakın bir yerlerde olsa kesin yaptırırdım. Resimlerde göremedim, farın içindeki beyaz led şerit aracın panjurdaki gündüz ledleriyle aynı anda yanıyormu acaba?

Led şerit gündüz ledleriylede yakarız demişlerdi .

bugun aradım firmayı 2 gun farların kuruması sürer dediler havalar sogudu ,Ayrıca rakamlar fiyat yüksekmiş dogrusu fakat güzel iş çıkmış dogrusu

Güzel olmuş.Ben de eski aracıma kendim yapmıştım;

53b07583bafcb8e929c62ae392c8196d.webp

454cc33b2e4315082686e96acba85817.jpg

Öncelikle hayırlı olsun, çok güzel durmuş. Allah kaza bela vermesin.
Bunu yaptırabileceğimiz tuzladaki yerin iletişim numarasını özelden paylaşabilir misiniz benimle?
iyi günler.

Başarılı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.

Bende yaptırmak istiyorum firmayı aradım fakat telefonları kapalı. Yalnız ben sadece gündüz farları ile yansız istiyorum, gündüz farları ile aynı renkte. Bunun maliyeti acaba ne kadar olur? Bilgisi olan var mı?

Geri