Benzin göstergesi uyarı verdikten sonra ne yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki Mustafa abinin her yanına gittiğimde öğreniyorum.

Reno fatsa servisinde mustafa adinda basusta var bende ona yanasayim bari...

Halil abide de var fazII clio o denemiş mesela benim konuma o direk yazmıştı :) Yeni kasa kangoolarda da yok mesela :)

http://www.renaultfanclub.com/renault-symbol-kulubu/30755-symbol-2008-test-mode.html

Bugün denedim ben de, tek tuş, 2 tuş basıp, hani yanlışlıkla koymuşlardır belki diye:) Ama görünmedi bir şey, hoş ben km sıfırlamayı bile çözemedim daha sanırım kılavuzu biraz okumak lazım, trafiğe odaklandığımdan arabanın klimasını bile bugün çalıştırmayı öğrendim :D Co-pilotken hiç lazım olmamıştı klimayı açmak ben ne yapayım :D

Bu arada o konuya baktım, Clio 2 ler sanırım Fransız üretimiydi, değil mi? Yerli üretime geçince kaldırılmış diye düşünebilir miyiz?

Forum bir kez daha amacina en iyi sekilde ulasti bende bilmiyordum yeni clio da test mode olmadigini.

Hele benim gibi trafik ve araç konusunda bu kadar acemi biri için bulunmaz bir kaynak burası:eyv

Son düzenleme:
O konuda bir fikir sahibi değilim. :)

Ayrıca klavuzu okuyun görüceksiniz aslında klima yakıt arttırmıyor yakıt düşüyor kitapçıktan çok şey öğrendim :)

O konuda bir fikir sahibi değilim. :)

Ayrıca klavuzu okuyun görüceksiniz aslında klima yakıt arttırmıyor yakıt düşüyor kitapçıktan çok şey öğrendim :)

Arttırsa bile feda olsun, değer o rahatlığa zaten:) Ama ona da dikkat ederim, çünkü malum herkes arttırdığını söylüyor, cevap hakkı doğar:D

Arttırsa bile feda olsun, değer o rahatlığa zaten:) Ama ona da dikkat ederim, çünkü malum herkes arttırdığını söylüyor, cevap hakkı doğar:D

camlar açık olduğunda %4 bir yakıt artışı sağlıyormuş. İçeri rüzgar giriyor ve çıkamıyor arabayı çekişten düşürüyor motor zorluyor biz hissetmesekte buda yakıtın artması :)

Ben geçen sene yazın denedim full klima açık Marmarise kadar inmiştim 900 küsür km bir depo ile. Ondan önceki sene Muğlaya varmadan almıştık full cam açıktı :)

Ben bunu öğrendikten sonra uzun yola klima ile çıkıyorum :D

camlar açık olduğunda %4 bir yakıt artışı sağlıyormuş. İçeri rüzgar giriyor ve çıkamıyor arabayı çekişten düşürüyor motor zorluyor biz hissetmesekte buda yakıtın artması :)

Ben geçen sene yazın denedim full klima açık Marmarise kadar inmiştim 900 küsür km bir depo ile. Ondan önceki sene Muğlaya varmadan almıştık full cam açıktı :)

Çok mantıklı fizik kurallarına göre. Bizim kursun ulaşımını sağlayanlara gel de anlat bunu şimdi, ama anlatacağım, diyenin bir yüzü kara:D

benim fluencede yakıt arttırıp arttırmadığını bilmiyorum ama araç fena halde çekişten düşüyor :(

bu arada burak kardeş marmaris muğla dedin canımı yedin yazın beklerim tekrardan bi deneme daha yap bence bu yaz :eyv

benim fluencede yakıt arttırıp arttırmadığını bilmiyorum ama araç fena halde çekişten düşüyor :(

bu arada burak kardeş marmaris muğla dedin canımı yedin yazın beklerim tekrardan bi deneme daha yap bence bu yaz :eyv

Bu yaz zaten Allah ölüm kaza bela vermezse ordayım abi. Belki bilirsin Marmaristen Muğlaya doğru girderken yokuşlar falan var ya. Oraları full klima açık 4viteste falan çıkıyoruz abi. Pek kısa mesafelerde açmıyorum malüm soğutana kadar :D

Abi her yaz denemesini yaptım araç 20bine kadar Aydın'a kadar götürdü 30bin oldu Muğlanın oralardaki yerden aldık :) Bu yazda deneme yaparım tatil yerinden yazarım sizlere sonuçu :)

Çok mantıklı fizik kurallarına göre. Bizim kursun ulaşımını sağlayanlara gel de anlat bunu şimdi, ama anlatacağım, diyenin bir yüzü kara

Aynen öyle ya anlatamıyorum bende pek kimseye :D

bugün yol bilgisayarı ya 12.6 ya 12.8 gösteriyordu hep, o hep orada görünmek zorunda mı ya? :mad: En azından gözüm görmese, benzin uyarı verdikçe ağlanırım:D

Geri