- Konuyu Başlatan
Severim renkli t-shirtleri mesela kocaman RAKI yazar altındada cümlenin devamı.. "is the answer but i don't remember the question"
Birde Hotmail ikonu ama altında Hotmale yazıyor. Lakin hotmale diye bir site olduğunu haberlerde duyunca direk toz bezi oldu kendisi (Ata Demirer de aynı t-shirt varmış. Sayesinde haber olduda kurtulduk )
Hani arkadan gelenleri umursamazdın? Duyarlılık böyle birşey olsa gerek. ben kullanırsam o clio max. 9 lt yakar (bir iddia atayım şöyle orta yere )
Öğretmenim de ama 12 lt ile gez soranada termos de para yok de. Biraz daha zorlasan inanıp yardım kampanyası başlatacağım
Dağıldım şu anda, iyi ki almamışım hediye olarak o tişörtten erkek arkadaşıma
Rakı yazısını hatırlıyorum ama altındaki yazıyı hatırlamıyordum, iyiymiş ama yine de bira göbeğin altında favorim
Arkadan geleni umursamamak elde değilmiş demek ki İnşallah bir gün ben de düşüreceğim bu değerleri ve fotolarını çekeceğim, hatta şimdiden çekmek lazım ki gelişimi göreyim
!2 lt ile gezmeyi ben mi istedim, az yakıyor diye aldım aracı ondan içime oturuyor ya o gösterde, kağıt yapıştıracağım post it lerden falan bir şey değil bu gidişle
Kuka deyince aklıam geldi bizim burada otoparkta da bi çift park yapmaya çalışıyodu kadın kuka muka dinlemedi geçti gitti
hehe Ben kutulara bile acıdım değmedim, yazıktır dedim
Işığın rahatsız etmesinden ziyade depoda oluşabilecek pislikler dibe çökeceğinden dipteki yakıtı çekerken o pislikleride çekip enjektörleri tıkayabilirsiniz. Bu da şanslıysanız enjektör temizliği ile değilsenizde enjektörlerin değişmesiyle sonuçlanabilir. Bunlar ihtimal tabi benim başıma hiç gelmedi. Söylenir herkes tarafından.
Görüşler ikiye ayrılıyor sanırım, bu dipten pislik geleceği ve benzinin çalkalanıp sabit durduğu bu yüzden dipte pislik birikmeyeceği. Bu durumda orta karar bir panik yeterli sanırım
Yıllardır yarışlar vs hafiflik uğruna dip depo gezerim. Bir kere olsun sorun yaşamadım enjektör ile ilgili. Dip depo dediğim 0 ile 1/4 arası. Işık yandığında üşenmezsem benzin alır üşenirsem almam bile
Hem full depo takılmakta iyi değil. Malum yakıt bekledikçe kalitesi ve verimi düşüyor. Sirkülasyonu bol bakımlarını muntazam yaptıran bir istasyondan ihtiyaç kadar almak en iyisi bence. Sürekli aynı istasyon iyidir.
Üşenmeye bırakırsam işi bir bidon benzin tutmam lazım kenarda
Aynı istasyondan almayı çok önerdiler, ben de sürekli almayı düşündüğüm yerden aldım, bunu devam ettireceğim sanırım.
Son düzenleme: