Bass reflex hoparlör aldatmacasi

çok ilginç bunu araştırmanızı öneririm.. üstünden sökmedikleri ne belli satan firmanın :)
Hepsi böyle Onur,boruyu döşemişler kapı içlerine :D,benim F/Kangoo ve UGK RS'de daha iyi bir ses sistemi var...

araç başına 50-60tl kar için yapılmış reklam aracı Bass Reflex Tam Refleks insanların sinir reflekslerini harekete geçiriyor:)

Bu konuda 444 66 22 yi aradım müşteri temsilcisi ile konuştum web sayfasındaki multimedya yazısı ile e-broşürdeki resimleri karşılaştırmasını beraber yaptık. e-broşürdeki 40-41. sayfaları beraber inceledik, 6 hoparlör ses çıkışı görselini burada gösteriyorsunuz, bizlerde alacağımız arabalarda bu resimdeki özellikleri gözümüzde canlandırıyoruz dedim. Ama web sayfasındaki araç özelliklerinde 4 hoparlör olarak yazıyorsunuz dedim. İnce bir ayrıntıyı göz ardı ettiğinizden söz ettim. Biraz sıkışınca aldığınız bayii ile görüşün bir de dedi bayan nazikce....

sonuç bayii de sallar

Hepsi böyle Onur,boruyu döşemişler kapı içlerine :D,benim F/Kangoo ve UGK RS'de daha iyi bir ses sistemi var...

çok şaşırtıcı Mustafa abi. :)

Yok o kadar sözümü ettikleri gibi dört dörtlük bir ses sistemi değil, yüksek sesle açtığınızda belki ben doğru ayar yapamadığım içinde olabilir bassları, tizleri yüksek volümde kulağa hoş gelecek şekilde akustik duyamıyorsun.. Sanki hoparlörleri zorluyormuşsunuz gibi ses çıkıyor. El kitapcığından ayarlarına bakacağım bu akşam...

Abi boşa bakma bass ayarlarını -3, -4 lere çekmedikçe sesi açınca bozuyor. Kısık seslerde iç akustik güzel ama araç hızlandıkça ses artıyor ve bozuluyor.

O zaman SDVC fonksiyonunu seviyesini "aracın hızına dayalı olan ayarı" düşük tutmak gerekiyor...

Geri