Basim belada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avucunu yala kardeşim. Oyle degil hayat. Ne bitmis motoru. Usta aradi aksam . Motorun saat gibi abi dedi. Hic bisiy olmamis. Sabahtan beri çalıştırıp devamli suyu degistiriyolarmis. Arada birde geziyorum diyor. Öyle kolay degil. Rabbim dualarimi kabul etti. Yemin ederim cok mutlu oldum . Bu 1
2. Mm lik ayardedigin ne hocam ..binlerce insan disarda motor yaptiriyo kaldiki bi on sene once vectram vardi onada yaptirdim. Gayetde guzel oldu . İye boyle bi kelime ettin anlamadim

:D abi tamam yalıyorum :D
abi seninle tartışmaya girmek istemiyorum...
senin dediklerine göre yorum yaptım...conta falan demiştin...
motor yaptrınca motor çalışmaz demedim abi...
5lt yakıyosa 7 lt yakar...çalışır motor yani..
yaptırmasan da çalışır zaten...

mm dediğim olay, üst kapağın genişliği...
mesela atıyorum kafadan 230.6 mm,
230 mm değil....230.6mm...mühendisler ondalık uzunlukları bile hesaplar ona göre motor üretirler...

motor açılmıyacaksa sorun yok

Kizma hemen megan kardesim. Yazarken ben gulerek yazmistim. Ama okuyunca senin gibi algilamak normal. Simdi sende ozaman kusura bakma. Yanlis anlasildigim icin. Conta yanmis demedim. Hepsi bitince böyle bir ihtimal oldugunu söyledim. Oda cikmadi. Ama biliyosunki taslama ustalari var onlarda hesap ediyor. Ustalarda tork anahtarlari var. Elbette acilmis motor fabrika cikisi gibinolmaz ama. Motor bitmis , arabayi satalim gibi kelimeler burada yazilanlari emin ol yillar sonra binlerce insan okuyacak ve fikir sahibi olacak. İnsanlari da yanlis yonlendirmemis oluruz. Kendine iyi bak kardesim tekrar kusura bakma

Abim sende öylebir başlık açmıssınki evlere şenlik😀

Kizma hemen megan kardesim. Yazarken ben gulerek yazmistim. Ama okuyunca senin gibi algilamak normal. Simdi sende ozaman kusura bakma. Yanlis anlasildigim icin. Conta yanmis demedim. Hepsi bitince böyle bir ihtimal oldugunu söyledim. Oda cikmadi. Ama biliyosunki taslama ustalari var onlarda hesap ediyor. Ustalarda tork anahtarlari var. Elbette acilmis motor fabrika cikisi gibinolmaz ama. Motor bitmis , arabayi satalim gibi kelimeler burada yazilanlari emin ol yillar sonra binlerce insan okuyacak ve fikir sahibi olacak. İnsanlari da yanlis yonlendirmemis oluruz. Kendine iyi bak kardesim tekrar kusura bakma

est abi...kızmak haddime mi...o binlerce kişi okuyacak olayı, tv de 80 milyon kişi bizi izliyor gibi bişi abi ))
kimse okumuyo, kurcalamıyo forumu abi emin ol ))

çoğu geliyo...bişi yazıyo, cevap gelmeyince trip atıyo gidiyo ))

An itibariyle Konuya bakan kişi sayısıf966a9d5edbbeff4f199fdf534a8829b.webp

An itibariyle Konuya bakan kişi sayısıf966a9d5edbbeff4f199fdf534a8829b.webp

neymiş o ya..o kadar konu açtım 300 ü geçmedi:D
hadi diyelim 1 kişi 3-5 kere aynı konuya baksa..
en az 200 kişi bakmış kafadan...
clio4 bölümü amma aktıifmiş ))

ayrıca şu an 1000-5000 görüntülenmesi ,yıllar sonra bakılacağı anlamına gelmez..
sorusu, problemi olan sorusunu sorar , cevap alamayınca trip atar gider demek istemiştim

neymiş o ya..o kadar konu açtım 300 ü geçmedi:D
hadi diyelim 1 kişi 3-5 kere aynı konuya baksa..
en az 200 kişi bakmış kafadan...
clio4 bölümü amma aktıifmiş ))

ayrıca şu an 1000-5000 görüntülenmesi ,yıllar sonra bakılacağı anlamına gelmez..
sorusu, problemi olan sorusunu sorar , cevap alamayınca trip atar gider demek istemiştim
Trip konusunda size katılıyorum [emoji106]

est abi...kızmak haddime mi...o binlerce kişi okuyacak olayı, tv de 80 milyon kişi bizi izliyor gibi bişi abi ))
kimse okumuyo, kurcalamıyo forumu abi emin ol ))

çoğu geliyo...bişi yazıyo, cevap gelmeyince trip atıyo gidiyo ))
Megan kardeş sen enteresan konu başlıkları açmadığın için senin konuna az talep oluyordur sende ilgi çekici bir konu başlığı aç senin sayfanı görüntüleme patlaması olur mesala şöyle bir başlık aça bilirsin ARANIYORUM Sonrasında arabanın benzin kaçağından falan dert yanarsın 😀

Oyledemeyin arkadaşlar hazreti Google yazin istediginiz seyi birde sunumu demeknistediniz diye bizi duzeltiyo. Emin olun bu yazilanlar yillar sonra bile okunacak. Çünkü goohle ile hazira alistik, ustalar bilincsiz, bizde tembeliz napiyoz hemen Google. Be im sorundan yasayip yazan yüzlerce sorunları bi 1 hafta icerisinde okudum. Emin olabikirsiniz. 2009 daki yazilari bile okudum. Bi forum sitesine bundan 6 sene once aldigim ve begenmedigim tvyi yazdim. Sayfalar dolusu oldu. 2 3 sene yazildi cizildi.

İlginç konu başlığı konusunda kimse meganne ile yarışamaz :)) Çoğunu değiştirmişimdir.:loll

Geri