Basim belada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsin dogrusu benim aracimin bir sene once kaza yapip bir sene sonra soğutucu nun ariza yapmasi. Bence serviste biraz işgüzarlik yapiyo gibi geldi. Benim kullanma sartlarimdan ariza yapmadiya bu meret. Dedigim gibi piknikte farkettim. İyikide kaputu silmek için acmisim. Acmasaydim daha neler olurdu ki pek öyle kurcalayip silen bir insanda degilim... Ancak Kotu gonul iste genel müdürlüğün olumlu bir cevap vermeside istemiyor degil

Bugun araci servisten aldirdim. Motorda hararet ile alakali bir ariza kodu olmadigini soylediler. Araci aldim ve ustama biraktim sogutucu ve hortumlar değişecek. En son bakacaklar eksiltme yaga su karistirma yada hortumarda basinc felan varmi diye. Yoksa devam. Varsa ust kapak sokulecek. Contaysa degisecek. Degilse varya taaaaaaa. Asagi inecekler.guleemisin aglarmisin yaaa

Motor suyunda ve belki yağda da ilk zamanlar su ve yağ olabilir ustaniz bilgi verir zaten

Oda oyle dedi bir iki gun burada kakacak calistiracagiz ve suyu devirdaim ettirip devamli degistirecegiz . Enson ust kaoak contasina bakip sana teslim edecegiz. buyaz sonuna kadar devamli degisecek. Dedi. İnsallah bisiy cikmaz. Yoksa 3 5bin daha masraf olur gibi geliyo

Oda oyle dedi bir iki gun burada kakacak calistiracagiz ve suyu devirdaim ettirip devamli degistirecegiz . Enson ust kaoak contasina bakip sana teslim edecegiz. buyaz sonuna kadar devamli degisecek. Dedi. İnsallah bisiy cikmaz. Yoksa 3 5bin daha masraf olur gibi geliyo
Bununla geçmiş olsun abi [emoji113]

Sagol kardeşim cok tesekkur ederim. İnsallah bakalim nekadar masraf cikacak

Konu açılalı 6 gün olmuş Sizin sorunuzu 6 günden beri servis çözemedimi ?

Hocam yazılarımda araci servisten aldığımi ve kendin ustama goturdugumu ,pzartesi gunu ustama biraktigimi ve sizin iki satir ustundeki yazimda da belirttigimi. ...

Bugun araci servisten aldirdim. Motorda hararet ile alakali bir ariza kodu olmadigini soylediler. Araci aldim ve ustama biraktim sogutucu ve hortumlar değişecek. En son bakacaklar eksiltme yaga su karistirma yada hortumarda basinc felan varmi diye. Yoksa devam. Varsa ust kapak sokulecek. Contaysa degisecek. Degilse varya taaaaaaa. Asagi inecekler.guleemisin aglarmisin yaaa

açılan motordan hayır gelmez daha ))
fabrikada makinelerle sıkılıyo onlar...
mm lik ayarları var onun...

araban ölmüş abi...sat gitsin....
yaptırsanda yüzün gülmez daha...
moralini bozmak istemiyorum ama gerçekler bunlar

Son düzenleme:
Avucunu yala kardeşim. Oyle degil hayat. Ne bitmis motoru. Usta aradi aksam . Motorun saat gibi abi dedi. Hic bisiy olmamis. Sabahtan beri çalıştırıp devamli suyu degistiriyolarmis. Arada birde geziyorum diyor. Öyle kolay degil. Rabbim dualarimi kabul etti. Yemin ederim cok mutlu oldum . Bu 1
2. Mm lik ayardedigin ne hocam ..binlerce insan disarda motor yaptiriyo kaldiki bi on sene once vectram vardi onada yaptirdim. Gayetde guzel oldu . İye boyle bi kelime ettin anlamadim

Geri