Basim belada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renault ve sanayi için artık suyunu çıkardı..
renault binalarını biz diktik türkiyeye...
sanayici köşeyi döndü, renaultta binaları dikti...

renault alacaksanız 1. elini alacaksınız, 2. elinden hayır gelmez..
elinizde patlar ))

Pardon genleşme kabı dediğiniz ne oluyor?

geçmiş olsun hocam cana gelecegine mala gelsin

Geçmiş olsun

Evet arkadaşlar. Servise gittim sonuc. Yag soğutucusu ve komple hortumlarla beraber degistirilecegini soyledi. Ancak garanti durumu sikinti. Aracim gecen sene onden kazasi var ve bu yuzden genel müdürlüğe mesaj attilar. Pazartesi cevap gelecekmis.ona gore hareket edeceğiz dedi ler. Soğutucu 500 hortumlarin tamami 2000i geciyor. Sacma geldi. Hortumlar yumusamis dedi. Degistirmesek temizlesek nokurki. Ben bunlari işçilik dahil 4500e yapacaklarini disarda 2000 bine yaptiririm. Garantiden olmazsa en sonfikrim bu.

Evet arkadaşlar. Servise gittim sonuc. Yag soğutucusu ve komple hortumlarla beraber degistirilecegini soyledi. Ancak garanti durumu sikinti. Aracim gecen sene onden kazasi var ve bu yuzden genel müdürlüğe mesaj attilar. Pazartesi cevap gelecekmis.ona gore hareket edeceğiz dedi ler. Soğutucu 500 hortumlarin tamami 2000i geciyor. Sacma geldi. Hortumlar yumusamis dedi. Degistirmesek temizlesek nokurki. Ben bunlari işçilik dahil 4500e yapacaklarini disarda 2000 bine yaptiririm. Garantiden olmazsa en sonfikrim bu.

4500e sakın tamam deme dışarda yaptır 2000 bile tutmaz abi yazık gunah o paraya

sonradan takılacak hortumlar orjinallerinin yerini tutmaz. En fazla 3 4 sene sonra patlamaya çatlamaya başlar. Hortumları temizlemeyle uğraşmamak için değiştirmek istiyorlardır.

Yarin belli olacak bakalim. Ak.. kara.. yine bilgi veririm. Captur nekadar sessiz kimse yazmiyo orda

sonradan takılacak hortumlar orjinallerinin yerini tutmaz. En fazla 3 4 sene sonra patlamaya çatlamaya başlar. Hortumları temizlemeyle uğraşmamak için değiştirmek istiyorlardır.

ustad , yetkili servis demiş...
ustadımız konuşunca bize , ellerimizi önümüze bağlayıp , ben bilmem ustat bilir demek düşer:D

Geri