- Konuyu Başlatan
hoşgeldiniz coupenizi güle güle kullanın, bu arada konu başlığına şapka çıkarıyorum
eyvallah. )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldiniz coupenizi güle güle kullanın, bu arada konu başlığına şapka çıkarıyorum
ne güzel yazmışsın helal olsun ...
Aramıza Hosgeldınız.Bir coupeci olarak bu cumleler mutlu ettı
Zamanlar Renault'a beklerım..
Ayrıca Hangı Bankadasınız?
Ben 2.el Satıs Danısmanıyım yanı serbestım banka konusundavakıfbaktayım.
eskiden ingbanktaydım Zamanlar renault ile çalışıyorduk yani sizle hala da devam ediyordur.
orda tolga abiyi tanırım.yedek parçada sanırım.
zamanlara hiç aracımı götürmedim trsıyorum açıkcası bakım masraflarından
ama aracımın bakım kitapçığı hala duruyor ve 110.000 km ye kadar ilk sahibi tarafından renault zamanlarda bakım yapılmış.
aslında benım de en büyük sıkıntım usta bulamamak.
inanılmaz oyunlar dönüyor. bazı tamirciler parçacıdan fiyat alıyor telefonlda sonra onu 2 ile çarpıyor üstüne de işçilik ekleyip fiyat çıkartıyor. ör: maysan amortisöre yeni sanayi de xxx renault özel servisi tekine 120 lira dedi. bi alt sokağında sıradan bir tamirciye girdim o da sıfır bandrollü maysana 65 lira dedi 30 tl de işçilikle ikisini birden değiştirdim. kimseye antalyada güvenemiyoruz. Rolanti valfim bozulmuştu bi ara ustanın birine götürdüm 2 gün uğraştı bir de eski sanayinin en çok tanınan ustasıymış adama hala rolani yüksek ve dalgalı çalışıyo dedim adam rolanti fişini çektim böyle kullan antalya da sorun olmaz dedi. NO COMMENT diyoum...
Ben 2.el Satıs Danısmanıyım yanı serbestım banka konusunda
Artık tırsma bendede Coupe var her turlu yardıma hazırım..
Ben bıle bazen aracımı servıse bazende sanayıde ustama göturuyorum.Herhangı bır sıkıntı olursa ıletısım halınde olalım..Usta konusunda haklısın ama bu tarz aracları herkese elletmemek lazım