Ayın aracı seçimi hakkında

gerilmeye kalp kırmaya gerek yok ya sakin olsa herkes sorun olmıcak hıc

Allahaşkına bu nasıl bir gerginlik ben anlayamıyorum ya! Hepimiz bu foruma günün stresini atalım, iki muhabbet edelim diye giriyoruz. Kurallar tabi ki olmalı ama bu derece sınırlar koymanın bi anlamı yok bunu anlasak artık. Ciddi hatalara zaten anında müdahale ediliyor. Ama 5 yeni konudan birinde bunu tartışır olduk. Yok o konuyu dağıtmış, yok diğeri konuyla alakasız yazmış. Bi rahat olun lütfen.
Yetkisi olan bazı arkadaşlar da sürekli mesaj silme, konu kitleme derdinde. Arkadaşlar tek görevimizin bu olmadığını hatırlatmak isterim.

Allahaşkına bu nasıl bir gerginlik ben anlayamıyorum ya! Hepimiz bu foruma günün stresini atalım, iki muhabbet edelim diye giriyoruz. Kurallar tabi ki olmalı ama bu derece sınırlar koymanın bi anlamı yok bunu anlasak artık. Ciddi hatalara zaten anında müdahale ediliyor. Ama 5 yeni konudan birinde bunu tartışır olduk. Yok o konuyu dağıtmış, yok diğeri konuyla alakasız yazmış. Bi rahat olun lütfen.
Yetkisi olan bazı arkadaşlar da sürekli mesaj silme, konu kitleme derdinde. Arkadaşlar tek görevimizin bu olmadığını hatırlatmak isterim.

Azıcık bi tartışma bi karşı fikir söylenildiği zaman, konu kilitlemek üye banlamak olduğu sürece bunlar çok olur Hatice.

12. Herhangi bir başlık altında gerginliğe yol açmak: 7 gün süreli uzaklaştırma

24. Yönetime, küfür, tehdit, isteklerinin yapılmaması halinde kötü söz, tahrik edici mesaj, küçük düşürmeye çalışma, alay. Süresiz uzaklaştırma.

+ Olarak Yöneticilerin Bir Birleri İle Sürekli İletişim Halinde Olmaları ve Bir Yöneticinin Kapattığı - Kilitlediği Konunun Başka Bir Yönetici Tarafından Açılmaması Gerekmektedir.

Kimseyi Banlayın - Cezalandırın Demiyorum Forum Kuralları Bunlarmış Bende Yeni Gördüm
:eyv

Bu konunun dağılması lazım artık. Ayın aracı seçilen üye ne ödül alacak :D Ben satılmazsa KT ile ufak bir tur sözü veriyorum takım kaptanlığı sıfatım ile :)

+ Olarak Yöneticilerin Bir Birleri İle Sürekli İletişim Halinde Olmaları ve Bir Yöneticinin Kapattığı - Kilitlediği Konunun Başka Bir Yönetici Tarafından Açılmaması Gerekmektedir.
Konunun kitlenmesi anlamsız olduğu için ben açtım Kaan...

Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir...

Mevlana.

O Bolume Faruk Bakiyor Yardimci Olmak Lazim Sohbet Olur Olmalidir Da Ama Sohbetle Geyik Muhabbeti Farklidir Geyik Muhabbetini 2012 Sohbet Bolumunde Yapana Kimse Birsey Demez Dememeli De Ama Her Konuda Da Sulandirmak Ve Yonetime Kurallara Takilmak Da İs Degil Hayat Kurallardan İbaret Degil Mi Kurallar Yasami Kolaylastirir Uyarsan Uymassan Sikinti Ceker Durursun Forum Da Yoneticiler Ucretli Degil Bildigim Kadariyla E Ne Bu Yoneticilere Karsi Bazilarinin Aldigi Tavir Trip Anlayamiyorum Ucret Alsalar Diyecem Rant Kavgasi Bu Tarz Konular Yerine Foruma Ne Kattik Ne Katmaliyizi Dusunup Sorgulayip Uygulamak Lazim Bunun İcin Yonetici Olmaya Gerek Yok Pekala Uyelik De Yeter Ben Yeni Uye Olsam Bu Ve Benzer Konu Gorsem Hic Yazmam Bile Alacagimi Alir Selami Keserim E Oylede Zaten

Geri