İnan bende açmak istemedim bende o konuya yazacaktım ama malesef silinecekti. Bu konuyu açmak malesefki şart oldu.
ben oraya yazdim silindi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnan bende açmak istemedim bende o konuya yazacaktım ama malesef silinecekti. Bu konuyu açmak malesefki şart oldu.
Bu konu hakkında defalarca yazdım arkadaşlar senin mesajında Devran için ''nerede oturuyorsun'' du. Allah aşkına ayın seçmelerinde sen nerede oturuyorsun diye yazmanın konuyu şişirmekten başka anlam taşımadığını ayrıca Arkadaşına PM ve Özel mesaj atarak ulaşabilirsin. Bu ayın aracı seçimi konusunda amaç dışı yazılar konuyu güncel tutmaz sadece ayın aracını seçmek içindir. Amaç dışı yazılmayacağını konunun özellikle sadece ayın aracını seçmek olduğunu belirtmiştim. Görev konusuna gelince o yönetim ile alakalı bir durumdur.
http://www.renaultfanclub.com/sohbet-muhabbet/44422-ayin-araci-secmeleri-ve-oylamalari.html
ortam cok gerildi ben bu ayın aracı ıcın bı fıkr urettim... Ayın aracı oylamasına katılan araclar için Faruk abi ek bi konu acsın konu kilitli dursun.. Normal acık konuya oylamaya girecek araclar alınsın. yorum muhabbet serbest olsun katılımcı araclarının mesajları kopyaalanıp kilitli konuda toplansın oylama zamanı acılsın o konu ordan kolaylıkla oylama vs yapılır.. 2 konu içerik aynı 1. konu kilit 2. konu serbest olsun.. germeye gerilmeye kırılmaya gerek yok bu sekil devam ederse biz yonetim kadrsosu olarakda fikir aylıgı yasıyacaz en iyi si bu olur benceKüfür,hakaret olmadıkça konu kilit altına alınmaz arkadaşlar,kardeşlerimiz fikirlerini saygı çerçevesinde beyan etmekte özgür bu forumda...
Küfür ve hakaret olmadıkça,siyaset yapılmadıkça,müstehcenlik olmadıkça,konu kapatılmaz,silinmez,demokrasi var bu forumda kardeşim...Konu'nun Bırakın Kilitlenmesi Komple Patlatılması Gerekmekte'dir ( BENCE )