Ayın aracı seçimi hakkında

böyle bir sayfa ıyı oldu, ""ayın aracı seçimi"" hakkında ileri geri geyık sayfası olur... esas seçim sayfasıda genelde seçime gırenlerın ve oy kullancakların yeri olur... bazılarımız seçimden zıyade geyıke hasta napalım yani... :cool::eyvcenkerdevran

Bu konu hakkında defalarca yazdım arkadaşlar senin mesajında Devran için ''nerede oturuyorsun'' du. Allah aşkına ayın seçmelerinde sen nerede oturuyorsun diye yazmanın konuyu şişirmekten başka anlam taşımadığını ayrıca Arkadaşına PM ve Özel mesaj atarak ulaşabilirsin. Bu ayın aracı seçimi konusunda amaç dışı yazılar konuyu güncel tutmaz sadece ayın aracını seçmek içindir. Amaç dışı yazılmayacağını konunun özellikle sadece ayın aracını seçmek olduğunu belirtmiştim. Görev konusuna gelince o yönetim ile alakalı bir durumdur.
http://www.renaultfanclub.com/sohbet-muhabbet/44422-ayin-araci-secmeleri-ve-oylamalari.html

evet adres soruyorsa silinmeli ama buna kmsenin birsey dedigi yok.. ama adamin arabasina sunu yapsan daha ii olur tarzinda yorumlar sonra bence araclari secerken suna bakalim tarzindaki yorumlar bence silinmemeli.. ve bunlara bagli muhabbetler... ayrica ben ayin araci bolumunden baska bir konuda bu kadar traslamaya hic raslamadim cogu konuda oluyor boyle seyler...

Öncelikle şunu belirteyim ben orada Devran abiye adresini sormadım. Eğer adresini sorduğumu anladıysan o yazdığımdan demek ki okuma zahmeti bile göstermeden silmişsin demektir. Adres soracak olsam bende numarasıda var facebook adreside var e hergün okuldada görüşüyoruz soracak yer forum mu kaldı yanı bir tek? Devran abi yazmıştı ki, bu ay katılım çok fazla duygusal davranmamak lazım. Kendiside bizim üniversitede öğretmen olduğu için bende altına şaka maksatlı olarak (Hocam siz nerede oturuyorsunuz ben okula hergün arabayla gelip gidiyorum :D ) Şeklinde bir cevap yazdım. Bunun şaka olduğunu anlayamadıysan ona bişey diyemem Faruk abi. Ve ben onu yazdım aradan 5 dakika geçmemiş Devran abi bana facebook'tan yazıyor ne yazdında sildiler diye. Bende eski olanlardan bahsediyor sandım. Konu dışı içerik diye silinmiş dedim. E konuya bir girdim daha adama yazdığım cevap görülmeden silinmiş...

Küfür,hakaret olmadıkça konu kilit altına alınmaz arkadaşlar,kardeşlerimiz fikirlerini saygı çerçevesinde beyan etmekte özgür bu forumda...:eyv

Küfür,hakaret olmadıkça konu kilit altına alınmaz arkadaşlar,kardeşlerimiz fikirlerini saygı çerçevesinde beyan etmekte özgür bu forumda...:eyv
ortam cok gerildi ben bu ayın aracı ıcın bı fıkr urettim... Ayın aracı oylamasına katılan araclar için Faruk abi ek bi konu acsın konu kilitli dursun.. Normal acık konuya oylamaya girecek araclar alınsın. yorum muhabbet serbest olsun katılımcı araclarının mesajları kopyaalanıp kilitli konuda toplansın oylama zamanı acılsın o konu ordan kolaylıkla oylama vs yapılır.. 2 konu içerik aynı 1. konu kilit 2. konu serbest olsun.. germeye gerilmeye kırılmaya gerek yok bu sekil devam ederse biz yonetim kadrsosu olarakda fikir aylıgı yasıyacaz en iyi si bu olur bence

Görevliler herşeyi bilir. onların lafının üstüne laf olmaz.

Konu'nun Bırakın Kilitlenmesi Komple Patlatılması Gerekmekte'dir ( BENCE )

Konu'nun Bırakın Kilitlenmesi Komple Patlatılması Gerekmekte'dir ( BENCE )
Küfür ve hakaret olmadıkça,siyaset yapılmadıkça,müstehcenlik olmadıkça,konu kapatılmaz,silinmez,demokrasi var bu forumda kardeşim...:eyv

Geri