Ayın aracı seçimi hakkında

Abi zaten böyle bir yerde küfür hakaret gibi birşey olamaz. Geyik muhabbetinden ziyada ben yarışmaya katıldım. Kadirle doruk bana aracında yay ve spoiler eksik dediler. Bende direkt o konuda Kadir'e cevap olarak istediğim tarz spoiler'in resmini attım. Ve Kadir daha görmeden konu silindi. Ona eyvallah ama konu daha gündemede gelmedi 2 gün boyunca.Abi ben yine çok boş geyik muhabbetlerinin dönmemesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela Kadir o konuda bana aracında spoiler eksik demişti bende hemen akabinde cevap olarak istediğim tarz spoilerin resmini paylaştım ve hemen silindi ve ardından konu yine 2 gün falan gündeme gelmedi ne yazıkki.
Muhabbet dönecekki millet gorecek.. Oylamaya giren arac 10 taneyse ilk on mesaj aracların olacak MODLAR duzenler bunu .. sonrasında 50 sayfada olsa sorun olmaz konuya tıklayınca ilk on msjda bakılır araclara sonrasında kimse 50 sayfa msj okumaz son sayfadan devam eder..

Muhabbet dönecekki millet gorecek.. Oylamaya giren arac 10 taneyse ilk on mesaj aracların olacak MODLAR duzenler bunu .. sonrasında 50 sayfada olsa sorun olmaz konuya tıklayınca ilk on msjda bakılır araclara sonrasında kimse 50 sayfa msj okumaz son sayfadan devam eder..
yani o kadarını bilemem artık ama dediğin gibi katılan araçlar ön sayfalara çekilir muhabbet arka sayfalarda kalır ve konuda güncel kalmış olur :) Muhabbet için serbest alan var dedi Faruk abi. E her konu için ayrı ayrı konu açarsak forumda kirlilik olmaz mı ?

BEn konu acacaktım yonetim bölümüne bu konuya alakalı olarak.. Forumda adam akıllı muhabbet edemiyoruz son gunlerde durgunluk var diye.. sen acmıssın konuyu.. . Faruk abiyle ozeldende goruseyim bi..

AYIN ARACI BÖLÜMÜ
Tek bir bölüm olursa , yani üye araçları bölümünün alt bölümü olmaktan çıkarsa bu sorun çözülebilir diyorum :)

ilgilenenler zaten bakıyor... konuyu göze sokmaya da gerek varmı... :cool:

katılan-katılacak ve emsal araçlarla ilgili ufak geyık dönmeli... :eyv

ilgilenenler zaten bakıyor... konuyu göze sokmaya da gerek varmı... :cool:

katılan-katılacak ve emsal araçlarla ilgili ufak geyık dönmeli... :eyv
Zaten dönen muhabbet katılan araçların o eksiği var bu eksiği var veya tavsiyeler gibi muhabbetler. İlgilenenler bakıyor ama bilipte ilgilenenler bakabiliyor sadece yani bilmeyen haberi olmayan birisi konuyu çok daha geç görüyor. neyse bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok Gökhan abi konusacakmıs. kadir'in de bir fikri var artık hangisi olursa :)

Bende diyorum ki her konuda ufak yollu da olsa muhabbetler dönüyor bu işin doğasında var muhabbet sohbet hatta bizim kültürümüzde var. Hele ki bu ayın aracı oylamasıysa :) Neden bu konudaki olması gereken muhabbetlere bu kadar takılıyoruz ki? Oylamaya sunsak dozunda muhabbet olsun diyenlerin oranı %99 çıkar. Forum öyle istiyorsa öyle olsun yav :)

Sohbetsiz ayın aracı konusu olmaz Faruk,bu kadar katı olmaya gerek yok kardeşim...:eyv

Bu konu hakkında defalarca yazdım arkadaşlar senin mesajında Devran için ''nerede oturuyorsun'' du. Allah aşkına ayın seçmelerinde sen nerede oturuyorsun diye yazmanın konuyu şişirmekten başka anlam taşımadığını ayrıca Arkadaşına PM ve Özel mesaj atarak ulaşabilirsin. Bu ayın aracı seçimi konusunda amaç dışı yazılar konuyu güncel tutmaz sadece ayın aracını seçmek içindir. Amaç dışı yazılmayacağını konunun özellikle sadece ayın aracını seçmek olduğunu belirtmiştim. Görev konusuna gelince o yönetim ile alakalı bir durumdur.
http://www.renaultfanclub.com/sohbet-muhabbet/44422-ayin-araci-secmeleri-ve-oylamalari.html

Katılımı arttırmak, konuyu güncel tutmak adına bazı şeyleri görmezden geliniz lütfen sayın moderatörüm. Gençler haklı.. ;)

Sohbetten kasıt zaten belli miktar var ama uzatmanın anlamı yok Ayrıca sohbet ve geyik ''Sen nerde oturuyorsun'' sa hiç bir şey eklemiyorum.

Zaten yeteri kadar görmezden gelinen durumlar ortada ayrıca Ayın Aracı konusunda yeteri kadar sohbet konusu yapıldı ve tarafımdan müdahale edilmedi :eyv

Herkes zaman zaman gereksiz konular açıp gereksiz mesajlar yazabiliyor Faruk. Buna biz yöneticiler de dahiliz. ıslık

Geri