Ayın aracı seçimi hakkında

katar27

Fatih KATAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Konuyu en son 3 gün önce ben güncellemişim ve bu konu daha bugün gündeme geliyor. Konu gündeme geldiğinde de en ufak bi yazımız hemen siliniyor. Sebep konu dışı yazılar, konunun şişmesi.Tamam onu anladım sıkıntı yok.. Yazımı kim siliyorsa bilmiyorum ama eğer bu kadar görevini seviyorsa görev aşkıyla yanıp yazımı yazdığım dakika içinde siliyorsa bu konuyuda 3 gün boyunca boş bırakmayıp oylama gününe kadar gün içinde en az 2-3 defa güncellemeli... Eğer orada ufakta olsa büyükte olsa bi muhabbet dönmediği sürece konunun güncel kalamayacağını görmüş olduk.. Muhabbet yasağı netice itibariyle bi işe yaramıyor. Kimse alınıp gücenip darılmasın veya yazdığım şeye kızmasın. Burada olan birşeyden bahsettim ve bu konuyla ilgili sıkıntımı dile getirdim. Benimle aynı fikirde olanlar vardır veya yoktur o kadarını bilemem... Eğer 3 gün gündeme gelmeyipte gündeme başka birisi tarafından getirildiğinde yazdığım yazı siliniyorsa bu kişinin görevini laikıyla yapamadığını düşünüyorum.. Daha doğrusu görevini yapıyor onu hiç kimse inkar edemez ama tam anlamıyla düzgün bir şekilde yapamadığını düşünüyorum.
Saygılarımla...

konu ilgili arkadaşların takibinde... stress olmayın.... :cool:

Doğru yazmışsın Fatih,muhabbet olmayan konular unutulur gider...:eyv

Bencede.. Sadece yapılacak işlem oylamaya katılcak araclar en ust mesajlara tasınsın sonrasında muhabbete devam..

Fatih sana sonuna kadar katiliyorum... Konuda da bunu yazmistim ama silinmis... Senin gibi ayri konu acmak istememistim...

Kimse Güncel Çekmesin o Konuya, Konunun Görevlisi Bildiğim Kadarı İle Faruk Abi Gerektiği Zaman o Güncellemeyi Yapar, Zaten Yarışmaya Katılan Araçların Sayısı Epey Fazla Ayın 23'ünde Oylama Konusu Açılınca Onu İstediğiniz Kadar Günceller'siniz :eyv

Son düzenleme:
Kimse Güncel Çekmesin o Konuya, Konunun Görevlisi Bildiğim Kadarı İle Görkem Abi Gerektiği Zaman o Güncellemeyi Yapar, Zaten Yarışmaya Katılan Araçların Sayısı Epey Fazla Ayın 23'ünde Oylama Konusu Açılınca Onu İstediğiniz Kadar Günceller'siniz :eyv
Önemli olanda oylamaya kadar olan süre. Yani güncel olmazsa o konu bende o konuyu göremedim geldik oylama gününe o gün gördüm diyelim. O zaman yapılan güncellemenin bi anlamı kalmaz Kaan. Şu an 11 tane katılımcı var. Belki o güne kadar hergün güncellemesi yapılırsa belki 4 kişi daha katılır ve kontenjan dolar. ondan sonrada dediğin gibi o zaman işte oylama günü istediğin kadar güncel diyebilirsin konuya.
Kesinlikle kimse yanlış anlamasın kimseye karşı herhangi bir art niyetlilikle yazmadım bu yazıyı. Hani çoğu kişininde isteği bu yönde, konununda güncel kalması adına muhabbet konularının olması gerçekten şart. Yani bu konuyu burada açmayıp o konuda açsam yine silinecekti o yüzden açmak zorunda kaldım...
sayfa sorumlularını, demoralize etmeden, yapıcı-kibar eleştri ve önerilerle destekleyelim... sorumlularda stress yapmadan konuya çözüm araştırsınlar... :eyv
Abi biz herzaman birbirimizin yanındayız sıkıntı olmaz aramızda ama dediğim gibi bu konunun gündeme gelmesi malesefki şart oldu.
Fatih sana sonuna kadar katiliyorum... Konuda da bunu yazmistim ama silinmis... Senin gibi ayri konu acmak istememistim...
İnan bende açmak istemedim bende o konuya yazacaktım ama malesef silinecekti. Bu konuyu açmak malesefki şart oldu.

Guncel Yazmayinda Guncellemek İcin
Kufur Hakaret Zaten Yazilmaz !
Konular Canli Dursun Googlede Donsun Dursun
Sohbetsiz Muhanbetsiz Olmaz
Olursa Bilgiyi Alan Selami Keser Uzar
Tabi Olur Olmaz Her Konuda Geyik Muhabbeti Kokmamali ):

Guncel Yazmayinda Guncellemek İcinKufur Hakaret Zaten Yazilmaz !Konular Canli Dursun Googlede Donsun DursunSohbetsiz Muhanbetsiz Olmaz Olursa Bilgiyi Alan Selami Keser Uzar Tabi Olur Olmaz Her Konuda Geyik Muhabbeti Kokmamali ):
Abi zaten böyle bir yerde küfür hakaret gibi birşey olamaz. Geyik muhabbetinden ziyada ben yarışmaya katıldım. Kadirle doruk bana aracında yay ve spoiler eksik dediler. Bende direkt o konuda Kadir'e cevap olarak istediğim tarz spoiler'in resmini attım. Ve Kadir daha görmeden konu silindi. Ona eyvallah ama konu daha gündemede gelmedi 2 gün boyunca.
Bencede.. Sadece yapılacak işlem oylamaya katılcak araclar en ust mesajlara tasınsın sonrasında muhabbete devam..
Abi ben yine çok boş geyik muhabbetlerinin dönmemesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela Kadir o konuda bana aracında spoiler eksik demişti bende hemen akabinde cevap olarak istediğim tarz spoilerin resmini paylaştım ve hemen silindi ve ardından konu yine 2 gün falan gündeme gelmedi ne yazıkki.

Geri