Konuyu en son 3 gün önce ben güncellemişim ve bu konu daha bugün gündeme geliyor. Konu gündeme geldiğinde de en ufak bi yazımız hemen siliniyor. Sebep konu dışı yazılar, konunun şişmesi.Tamam onu anladım sıkıntı yok.. Yazımı kim siliyorsa bilmiyorum ama eğer bu kadar görevini seviyorsa görev aşkıyla yanıp yazımı yazdığım dakika içinde siliyorsa bu konuyuda 3 gün boyunca boş bırakmayıp oylama gününe kadar gün içinde en az 2-3 defa güncellemeli... Eğer orada ufakta olsa büyükte olsa bi muhabbet dönmediği sürece konunun güncel kalamayacağını görmüş olduk.. Muhabbet yasağı netice itibariyle bi işe yaramıyor. Kimse alınıp gücenip darılmasın veya yazdığım şeye kızmasın. Burada olan birşeyden bahsettim ve bu konuyla ilgili sıkıntımı dile getirdim. Benimle aynı fikirde olanlar vardır veya yoktur o kadarını bilemem... Eğer 3 gün gündeme gelmeyipte gündeme başka birisi tarafından getirildiğinde yazdığım yazı siliniyorsa bu kişinin görevini laikıyla yapamadığını düşünüyorum.. Daha doğrusu görevini yapıyor onu hiç kimse inkar edemez ama tam anlamıyla düzgün bir şekilde yapamadığını düşünüyorum.
Saygılarımla...
Saygılarımla...