Aydınlatma projelerim.

Genelde Alman ve Japon araçlarına çalışmalar yapmışsın...
Admin arkadaş neye onay verecek onu biraz açarmısın ?

​Emeklerinize sağlık oldukça güzel çalışmalar:eyvForumumuzdada oldukça faydalı olacağını düşünüyorum paylaşımlarınızın:eyvBizim reno'larlada çalışmalarınız olur inşallah ve keyifle onlarında fotolarını izleriz:eyv

Bana bu araç sahipleri taleplerini ilettiler ve paylaştıklarımda bu işlerin sonuçları.Renault araçlar içinde çalışmalarım olduğunda paylaşmaktan keyif alacağım.

Admin arkadaşlarımız konuyu incelesin karar verilecek bir hususu ve var ise değerlendiriler sanırım.

Hocam peki yani montaj yapıyor musunuz ? Junyan far mercek değişimi gibi işlerle uğraşıyor musunuz ?

Paylaştığım çalışmalar sanırım cevabınıza karşılık gelecek.

Yok sizi geceucusu.com'dan biliyorum. Orda da bu konu üzerinde bana bazı tavsiyelerde bulunmuştunuz. O yüzden sordum.

Paylaştığım çalışmalar sanırım cevabınıza karşılık gelecek.

Oktay Bey öncelikle ellerinize sağlık gerçekten emek isteyen yetenek ve beceri isteyen herkesin ha deyince yapamayacağı çalışmalarınızı baştan sonra kadar okudum izledim ve seyrettim.Gerçekten bazılarında hayran kaldığım oldu.Odaklama noktasında farkındamısınız bilmiyorum ama hep sağ farlar odağı azıcık kaçırmakta uzunda yada sol odakta bir problem yok maşallah. Ama nedense hep sağ odak çizgi üzeri. Bu çalışma esnasında el alışkanlığınız olabilirmi =?

Ayrıca bu bilgileri bizimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederiz. Ankara da oturuyorsanız yüzyüze de görüşmek isterim.

Odaklamaya oldukca dikkat etmeye büyük oranda dikkat ediyorum.Burada paylaştıpım 2 far tipi hariç diğerlerinin hepsi hurda deneilebilecek boyutta idi ve aldığım çizgi ne ise mercekte o şekilde odaklama ayarı yapıyorum.Fakat istisnai olarak far içindeki ayar tırnakları vesaire hataları orjinal tas üzerindede bu tip kaymalara sebebiyet verdiği için tabi benimde küçük hatalarım kaçınılmaz olduğu için sonuç olarak en ideail odaklamayı almaya çalışıyorum.bu odaklamada kullanılan ampullerinde kabahatini yazmama gerek yok sanırım.El alışkanlığı edinmişsen bunu dikkate alacağım zira hiç iyi bir alışkanlık degil.Mesela orjinal 2006 Mondeo küçük merceği çizgisini araçta sökmeden baktım ve cidden hatalı olduğunu bizzat gördüm ama kullanılan tas üzerinden çizgi alındığı için aynı hata tekerrür edebiliyor bunu imkan var ise düzeltmeye çalışıyorum.Genelindede ampul odaklaması sorun teşkil edebiliyor.

Ankara'da oturuyorum.Ne zaman isterseniz müsait olduğumuzda görüşebiliriz.

Geceucusu veya buradan ne tür tavsiye istersen bilğim dahilinde memnuyet ile paylaşırım.Kuşkunuz olmasın.

elinize emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar.:eyv

Abi junyan fara bi-xenon merceği sığmaz mı

Geri