Odaklamaya oldukca dikkat etmeye büyük oranda dikkat ediyorum.Burada paylaştıpım 2 far tipi hariç diğerlerinin hepsi hurda deneilebilecek boyutta idi ve aldığım çizgi ne ise mercekte o şekilde odaklama ayarı yapıyorum.Fakat istisnai olarak far içindeki ayar tırnakları vesaire hataları orjinal tas üzerindede bu tip kaymalara sebebiyet verdiği için tabi benimde küçük hatalarım kaçınılmaz olduğu için sonuç olarak en ideail odaklamayı almaya çalışıyorum.bu odaklamada kullanılan ampullerinde kabahatini yazmama gerek yok sanırım.El alışkanlığı edinmişsen bunu dikkate alacağım zira hiç iyi bir alışkanlık degil.Mesela orjinal 2006 Mondeo küçük merceği çizgisini araçta sökmeden baktım ve cidden hatalı olduğunu bizzat gördüm ama kullanılan tas üzerinden çizgi alındığı için aynı hata tekerrür edebiliyor bunu imkan var ise düzeltmeye çalışıyorum.Genelindede ampul odaklaması sorun teşkil edebiliyor.
Ankara'da oturuyorum.Ne zaman isterseniz müsait olduğumuzda görüşebiliriz.
Geceucusu veya buradan ne tür tavsiye istersen bilğim dahilinde memnuyet ile paylaşırım.Kuşkunuz olmasın.