Arka kampana frenlerin iyileştirilmiş parça ile değiştirlmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedatty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlarımızı garantiden çıkartmamak için Yetkili servislerde bakım yaptırıyoruz bildiğiniz gibi.Kışlık bakım kampanyasından yararlanmak istiyorsanız %20 kampanya var.Yetkili servise götürdüğünüzde zaten gerekli açıklamayı sizlere yapacaklardır.Bu dediğiniz Fren sistemi ile ilgili karar her araç için geçerli değildir belirli serilerde mevcut olan bişeydir sanırım.

Bazı araçlar için OTS geldiği doğru arkadaşlar, fren sistemiyle alakalı iyileştirme yapılıyor...

Merhaba arkadaşlar, 0.9 tce 2013 kullanıcısıyım. Turboyla alakalı sıkıntım olmuştu, basınç kaptörü vs değişti. Bunun için götürüp tamamlandıktan sonra faturada bir de OTS- arka fren takımı ve arka teker yağ kapağı LGN diye ekstra kalemler gördüm, açıkçası sormadım sesle alakalı sıkıntım da varrdı çünkü. Sanırım dediğiniz bu olsa gerek :)

Valla benim gittiğim servis 1 istiyorsam 3 yapıyor, tüm detayları kontrol ediyor. Ön Balataların değişmesi gerek dediler, tamam dedim, 20 lira verdim para üstü bile verdiler. O arada istedim arka frenleri de kontrol ettiler. 2013 12 17 tarihli 1.2 EDC

Evet bugün servisle görüşüp teyit ettirdim benim aracım içinde ilgili kontrolü yapacaklarını belirttiler sistemde görünüyormuş aracımla ilgili kayıt. Perşembe bırakacağım arabayı sonucu alınca yazarım. merak eden olursa servisi arayıp şase numarasıyla öğrenebilirler ben zaten o servise götürdüğüm için her zaman plaka yeterli oldu oradan şase numarasını buldular.

Sabah bıraktım aracı bakalım napacaklar araç 2013 mart 1.5dCi icon 90bg S&S

Mydx araca ne yapıldı acaba? Benim kampanalar düz tipli bakıyorum şimdikiler farklı ne gibi bir değişim yapıldığını söyleyebilen olursa iyi olur.

kesinlikle ots diye tanımlanan birşey yanılmıyorsam Renault arka frenlerde kampanalarda bi kaç parçayı iyileştirmek amaçlı değiştiriyor benimde başıma 2. bakıma gidince geldi hatta servis görevlisi geçen ay 5 clio geldi ve parça olmadığı için lifte bıraktık beşinide hatta ve hatta 5 kişiyede araç tahsis ettik yeni parçalar geldi taktık öyle gönderdik dedi..!!

Mydx araca ne yapıldı acaba? Benim kampanalar düz tipli bakıyorum şimdikiler farklı ne gibi bir değişim yapıldığını söyleyebilen olursa iyi olur.

arka fren aksamında birşeyler değişti sanırım ama ben bişey farketmedim diyebilirim zaten bir şikayetim yoktu zaten faturaya bakıp değişenler nelermiş yazarım orda sorduğumda fren aksamıyla ilgili test yapılıp birkaç parça değişti dendi sadece benim de acelem vardı serviste çok durup ustaya soramadım ayrıca.

Geri