Araçlarınız km.'de ne kadar yakıt tüketiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hehehehe bune yaw 100 lira lık lpg ile tıpa gaz 500 km yapmışım bu değerler ne skyline a felan mı biniyosunuz hehehehe
tıpa dan tıpaya fark var ugur :D senin tıpanla benimki birmi :P benmkide 50 liraya anca 130 140 km yapıo

megan 1 1.6 16v km başına 32 kuruş yakıyor benzinli, şehir içi kullanım.

1.6 16v Coupe
Yılbaşı haftasonu
Ankara-Manisa-Ankara
1100km 200TL gaz
Giderken ortalama 110-120
Dönerken ortalama 130-140
Daha bi diş gaz var en kötü ihtimalle 100km desen: 16.6 kuruş

Bu arada gazın 3/4lük kısmı pahalı Ankara dışı gazı...(Ankara: 2.19 Manisa Afyon: 2.45)

Son düzenleme:
ben basmadım o gün ondan :p aynadan izlicegime sizi önümde görmek daha hosuma gitti hehe

1.2'lerin Dünyası Ap Ayrı Abi :D
peki abicim ayrı olsun bakalım eski 1.2 çiler kalmadı ama piyasada hepsi dizelci oldu ;)

Atmıyoruz sayın GoKalp :cool:
ben atıyorsun demedim yanlıslık olmasın dedim bu hesap olayını çoğu kişi yanlış biliyor benim tecrübeme göre arabanın deposu fullenir taşana kadar sonra 100 km yol gidilir yine aynı istasyon ve pompadan yine taşana kadar doldurulur aldıgı tutar yaptığı km bölünür ve hesap çıkar ortaya ;)

Arkadaşlar merhaba,

2005 1.5dci 65 - 71000 de İzmir-Aydın otoyolunda km de ort. 25 krş yaktı (eurodiesel 4.26 TL) .. hız 90-110km/s arası.. km de 19-20 kuruş yaktığını söyleyenler var.. bende mi gariplik anlayamadım..:soru

Son düzenleme:
Kangoomla 1070 Km Filan Yaptim Toplam Da
İlk Aldiğimda Fazla Gitmedim 10 Km Yok Bile Hemen Full Shell GTL Aldim
62.7 Litre Aldi Aracim İstanbul İçinde Biraz Kullandiktan Sonra
Pazartesi Günü İstanbul-Ankara-Ankara-İstanbul Yaptim
Mehmetcik Vakfinda Dönüşte 50 Liralik Aldim
Sonra İstanbul Da Her Zaman Aldiğim Yerden Tekrar Full Shel GTL Aldim
Sonuc 6.1 Litre Ortalama Şimdilik
ben kafayı sıyıracam 8,5 lt aşagı inmedi ama dün bende gtl doldurdum depoyu bakalım ne yapacak.

Kilometrede 20 kuruş:eyv

şehir içi 10,7 lt/100 km kafayı sıyırcam az kaldı :))))

Geri