Araçlarınız km.'de ne kadar yakıt tüketiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Scenic 1.6 16v 100 km de 10 lt lpg tüketiyor şehir içi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bunu çok test ettim. Aracım 1.4 hb lpgli. Simit tüp var ve 34 lt yakıt alıyor. Bir depo ile 350 km yol yapıyorum. Aşağı yukarı aynı. Çok sefer test ettim ve hep aynı rakamları elde ettim. Şehir içi şehirler arası hemen hemen aynı.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2014 Renault Symbol 1.5 Dci 90 HP sehir ici ortalama 4.9 L/100.

Aracım 2008 symbol dCi 65hp sürekli şehir içi kısa mesafede 35-37 kurus arası yakmaktayım turbo değişmeden önce düşüktü 65 lik turbosu yerine nasıl olduysa 80 lik gönderdiler bizde hiç ses çıkarmadık

Selam, forumda ilk mesajım,,
2008 reno sembol/clio sedan,, LPG li, 10 lt gaz ile 130km gidiyor..
arkadaşlar, ön taraftan hafif bozuk yolda veya 1. viteste 2-3 cm bozuk taşların üstünden geçerken, lak luk vurma sesleri geliyor,, bu lak luk vurma sesi asvaltı tırtırlı yolda larrrlurrr diye devam ettiğini düşünün,, nerden olduğu konusunda Forumun hangi başlığına konu açabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlı günler

Selam, forumda ilk mesajım,,
2008 reno sembol/clio sedan,, LPG li, 10 lt gaz ile 130km gidiyor..
arkadaşlar, ön taraftan hafif bozuk yolda veya 1. viteste 2-3 cm bozuk taşların üstünden geçerken, lak luk vurma sesleri geliyor,, bu lak luk vurma sesi asvaltı tırtırlı yolda larrrlurrr diye devam ettiğini düşünün,, nerden olduğu konusunda Forumun hangi başlığına konu açabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlı günler
Clio kısmına konuyu açabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca bu sesler amortisörden kaynaklı olabilir. Benim araçta benzer sesler vardı ve amotisör kafaları gevşediği için vuruntu yapıyordu.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2018 symbol joy 3.6lt uzun yolda şehir içi 4.4 lt

2012 Symbol - 1.5 dci - 65 hp - şehir içi 6,50 LT - şehir dışı 5,00 LT

2017 megane 4 sedan 1.5 dci EDC son depo %35 şehirdışı %65 ş.içi 4.6lt/100km (260TL/900km)

Tam birisi doğruyu yazmış diyecektim ki....Tolga77 arkadaşımda araç bilgilerini yazmamış!

Geri