Aracımın Kaporta Boyasında Benekler Oluştu!

Tentenin arasında girip yapıyor dengesizler...:D

inanırım bak ne hatırladım birde aracını yıkayıp babamın hayrına kuş pisliklerini görmeyenlerimizde mevcut hee :D

inanırım bak ne hatırladım birde aracını yıkayıp babamın hayrına kuş pisliklerini görmeyenlerimizde mevcut hee :D
Şişşşt orda dur şimdi,ablanın yanında pisledi sol arka kapına ona kız önce,bende unuttum sonra...:D

Şişşşt orda dur şimdi,ablanın yanında pisledi sol arka kapına ona kız önce,bende unuttum sonra...:D

olsun bu iş aramızda başkalarını oyuna dahil etmeyelim :D ( az yıkamadım senin araçları diyorum bak dikkat et aracını değil araçları :) )

gaz yağı + pasta + cila kolay gelsin

Arkdaşlar hala aracımı temziletmediimmm beyaz beyaz lekeler iyice artıı boyaya bir zararı ollurmu bunların. Zaman bulupda yıkatamıyorum.

Arkdaşlar hala aracımı temziletmediimmm beyaz beyaz lekeler iyice artıı boyaya bir zararı ollurmu bunların. Zaman bulupda yıkatamıyorum.

İhmale getirmeyin.
önerilerimizi size sunmuştuk.
siz uğraşamıyorsanız parasını verin birileri yapsın.
Sonra daha maliyetli sıkıntı çıkmasın başınıza.

Arkadaşlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.. Bgun aracımı Trabzondki DRY CAR CARE firmasına bıraktım daha önceden aracımı yıkatırdım su kullanmadan yıkıyorlar ve gerçekten sonuçlar harika. Araba ilk günki gibi parlıyor 1 -2 hafta o parlıklığı üstünde oluyor. Epey uzun süren bi işlem oldu öğle 12de bıraktm akşam 7de aldım aracımı tek kelime ile süper oldu arabanın boyası hiç bir iz ve çizik kalmadı bahsetmiş oldğum beneklerin hepsi gitti. Bu taraflarda olan arkadşlar varsa tavsiye ederim biraz fiyatı dışardaki yıkamacılara göre fazla ama işlerini çok iyi yapıyorlar yaptıkları işinde arkasındalar. En kısa zamanda resimleri paylaşacğm

cilalayın arabayı geçer..

Geri