Araca Yüklenmek...

:) :) yok adamın haberi yok :) bazen annem oluyor.annemin babama dediği şeyler burak kullanırken arabadan ses geliyor diyoo :):) geçen 50 liralık gaz almış bugün bitti :) 160 km olmuş :) anlamıştır adam ama bişey demez sağolsun :)

Tamam o zaman 2 hafta sonra Konyaya gelcem. Uygun ışıkları seç, görüşelim :D

focusu farklı geçiyordum. ben benzinde babam gazdayken. gaz taktırdıktan sonra hiç denemedik ama focusda yabana atılacak gibi değil ilk kalkışı güzel focus 100 hp ama :) pek şansı yok focusun yinede gel denemedik demeyelim :)

Yağ buharı haznesinden kaçırma durumları, aşırı ısıdan dolayı motor keçelerinin ısınması gibi durumlarda bu tür olaylar yaşanabiliyor.

kontrol ettirmeniz gerek fazlada yüklenmeseniz iyi olur büyük sıkıntılara yol açabilirsiniz. araçta silindir kapağı etrafında yağ kaçağı varmı bi gözle kontrol edin varsa servise gitmenizi öneririm

Arkadaşlar aracı kontrol ettirdim, herhangi bir kaçak bulamadı özel servis. Fakat usta debriyajdan da gelebilir dedi, sonra kontrol ettik sanki devriyajdan geliyo, sanırım o esnada ayağımı çok geç ve yavaş yavaş çektiğim için...

debriyaj kokusudur o zaman dikkat et sıyırırsan kötü. araba bu sefer hiç gitmez :)

evet, korkuyorum zaten yarı yolda bırakacak diye, normalden yukarıda kavrıyor zaten

o zaman daha bi dikkat :D ayağını debriyajın üzerinde tutmadan tek ayakla kullanmaya çalış benimde kanım kaynıyor hele bizim burdaki e30 ların fiyakasını bozmaktan büyük zevk alıyorum ama debriyaj sıkıntı olabiliyor ilerde :)

o zaman daha bi dikkat :D ayağını debriyajın üzerinde tutmadan tek ayakla kullanmaya çalış benimde kanım kaynıyor hele bizim burdaki e30 ların fiyakasını bozmaktan büyük zevk alıyorum ama debriyaj sıkıntı olabiliyor ilerde :)

umarım yarı yolda bırakmaz bizleri :)

Geri