Araç Kamerama Yansıyan Korkunç Kaza

Sende makas atıyormuşsun belkide sen gaza getirdin elemanı gitti yamuldu :)

R5TUNİNG;758376' Alıntı:
Sende makas atıyormuşsun belkide sen gaza getirdin elemanı gitti yamuldu :)

Neye gore soyleyebiliyorsun bunu ?

Sami Demirpaz

Geçmiş olsun, mantıklı bir hareket yapmışsınız bence... Kazasız belasız.

sizde en sağda golf gibi hızlı gidiyosunuz,fiorino sola sinyal yakmış şerit değiştiricek,siz bunu görüp golf un yaptığını yapmamışsınız çok geçmiş olsun.

msadık;758386' Alıntı:
sizde en sağda golf gibi hızlı gidiyosunuz,fiorino sola sinyal yakmış şerit değiştiricek,siz bunu görüp golf un yaptığını yapmamışsınız çok geçmiş olsun.

Istanbul trafiginde malesef cogu zaman sag daha hizli akiyot ve insanlari sagindan gecmek buyuk birsey degil.

Evet ise gitmem gerektiginden sagdan daha hizliydim. Ayrica video yu koymamin amaci adamin makas attigini gostermek degil kameraya kaza kaydettigimi gostermektir. Makas atiyor olsan 106 dan once girerdim sola ama yavaslayip 106 nin arkasina gectim kendimi korumak amaciyla.

msadık;758386' Alıntı:

Bu arada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..

kardeş boşver Allah korumuş orada seni ben o yoldan çok geçerim yenibosna yolu.Ne kadar sakat bir yol ve aniden daralmalara yol açtığı için sola geçişlerde sıkıntı yaşayabiliyorsun..Devamınıda izleseydik hemen bitirmişsin valla. Ama sen cidden ucuz kurtulmuşsun boşver gerisini.

kardeş boşver Allah korumuş orada seni ben o yoldan çok geçerim yenibosna yolu.Ne kadar sakat bir yol ve aniden daralmalara yol açtığı için sola geçişlerde sıkıntı yaşayabiliyorsun..Devamınıda izleseydik hemen bitirmişsin valla. Ama sen cidden ucuz kurtulmuşsun boşver gerisini.

Devami yok orada kamerayi durdurdum uzerine kayit yapmamak icin..

Devaminda carptigi diger araclar vardi ve sonrasi normal E5

Sami Demirpaz

İyi kurtulmuşsunuz geçmiş olsun :eyv

Geri