Araç Kamerama Yansıyan Korkunç Kaza

Cok gecmis olsun. Arac kamerasinin modeli nedir acaba? bende almak isterim ne olur ne olmaz ya...

Black Clair 2 modeli. Kore malı Türkiye'de satışda olmayan bir model. Amaç sadece araç kamerası olması. Kaza kayıt raporu felan tutuyor.

Makas atmayı marifet sananları taksim meydanında sallandıracaksın . Hiç düşünmüyorlar trafikte seyir halinde olan insanların ailesi var vursa bir ailenin ölümüne sebep bir arabam olursa eğer isterse arkamda çıldırsın selektör korna yapsın inadına yol vermem . Makas atmasınlar adam akıllı arabayı kullansınlar gereksiz hareketler bunlar ..

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Geçmiş olsun Sami İyi Sana Bişey Gelmemiş Tam Zamanında Kaçmışsın.Yokuş Aşşa Kaptırıp Geliyodu Anladıgım Kadarıyla Tam Dövmelik Adam...

Sami'nin pilotajı çok iyidir.

İyi direksiyon tecrüben, ileri sürüş eğitimi ile birleşince olası tehlikeyi sezip kaçman seni tehlikeden kurtarmış.

Geçmiş olsun.

Servet Aydın;758204' Alıntı:
Sami'nin pilotajı çok iyidir.

İyi direksiyon tecrüben, ileri sürüş eğitimi ile birleşince olası tehlikeyi sezip kaçman seni tehlikeden kurtarmış.

Geçmiş olsun.

Servet abi, cok tesekkur ederim..

Sakin davranip en iyi sekilde frenleyebilmek iyi bir basari oldu benim icin..

Ama daha ogerenecek tecrube edip senin seviyesine gelebilmem icin cok zamanim var..

Sami Demirpaz

Geçmiş olsun hocam, sen sol şeride geçerken pejoya yol vermişsin, eğer önüne geçseydin sana gelecekti belkide golf... büyük geçmiş olsun.

arkayı kollamak lazım, bu durum sadece ist. için ve/veya şehir içi şehir dışı otoban e5 e6 d 500 d 550 karayolu falan farketmiyor arkdaslar...

önünden çok arkana bakacaksın bu devirde...

herkese kazasız keyifli sürüşler...

Soyle bir şey soyleyeyim trafikte en çok korktuğum arabalardan biri haline geldi bu Leon cular

arabarina karşı inanılmaz bir güvenleri var

bende çok kaza yapan Leon gördüm

Allah korumuş sizi

geçmiş olsun.
Ben burda leon şöförünün hatasını göremedim. Sorun golf şöföründe gibi. Birde senin yakalamaya çalıştığın siyah araç var onun markaı ne ?

ben videoda sanki üçlü bir kapışma varmış gibi sezdim hımm yoksa o yolda sağ şeritte kamera olan araç dahil böyle süratli gidilmez

Geri