Araç Kamerama Yansıyan Korkunç Kaza

Valla bu devirde kaza yapmak işten bile değil Ne olduğunu anlamadan bir araç size vuruveriyor Büyük geçmiş olsun Allah korumuş

ben videoda sanki üçlü bir kapışma varmış gibi sezdim hımm yoksa o yolda sağ şeritte kamera olan araç dahil böyle süratli gidilmez

Sadece gazlayan araclarda kamera olmaz bende surekli kamera var.

Sol seritte 60 70 le gidenler oldugundan Istanbul trafiginde sagdan daha hizli gitmek olasi bazen.. Arkadan gelenin dengesizligini gorseniz aynaninizdan belki metrobus seridine kadar sola atardiniz kendinizi..

Sadece gazlayan araclarda kamera olmaz bende surekli kamera var.

Sol seritte 60 70 le gidenler oldugundan Istanbul trafiginde sagdan daha hizli gitmek olasi bazen.. Arkadan gelenin dengesizligini gorseniz aynaninizdan belki metrobus seridine kadar sola atardiniz kendinizi..

Katılıyorum o kadar dengesizler var ki sağ bakmadan sağ atanlar kendini bile var çekmeköye giderken solumdaki araçla yan yanayız gidiyoruz yol dümdüz bir an sağ attı kendini bana doğru emniyet şeridine çıktım bariyerlerle o araba arasında kaldım sonrada sadece elini kaldırdı özür diledi ben camı açıcaktım babam açtırmadı camı basıp gittim şimdi öle bir arabanın yanından sıfır falan geçmiyorum o korku yetti bana

trafikte çoğu şey diğerlerinin elindedir, video iyi bir örnek

sizede çok geçmiş olsun dikkatiniz ve manevranız sayesinde kaçabilmişsiniz. allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

farklı düşünelim acemilik, özenti, kendilerince rekor denemeleri, yayınlanan makas-hız videoları oldukça..... bunlara özenenler çıkacak ve malesef masumları kazaya çekip ölüme, yaralanmalara neden olacaklar....

trafikte çoğu şey diğerlerinin elindedir, video iyi bir örnek

sizede çok geçmiş olsun dikkatiniz ve manevranız sayesinde kaçabilmişsiniz. allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

farklı düşünelim acemilik, özenti, kendilerince rekor denemeleri, yayınlanan makas-hız videoları oldukça..... bunlara özenenler çıkacak ve malesef masumları kazaya çekip ölüme, yaralanmalara neden olacaklar....

Tamamen haklisiniz. Buradaki olay yol takibi, ayna ile trafigin kontrolu, zamaninda manevra ve o hizdaki araci aniden durdurabilerek olasi kazadan kendimi korumus olmamdir..

Sami Demirpaz

Makas atmayı marifet sananları taksim meydanında sallandıracaksın . Hiç düşünmüyorlar trafikte seyir halinde olan insanların ailesi var vursa bir ailenin ölümüne sebep bir arabam olursa eğer isterse arkamda çıldırsın selektör korna yapsın inadına yol vermem . Makas atmasınlar adam akıllı arabayı kullansınlar gereksiz hareketler bunlar ..

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Kardeşim asıl arkandan selektör yapıp yol isteyene yol vermezsen adamı makasa zorlamış olursun. Yani otoyolda hızlı giden herkes sen yavaş gidiyorsan senden yol isteyecektir. Makasta ise yol falan isteme söz konusu değil neresi boş oraya gir prensibi var ve bu kafada giden bir adamla inatlaşmak zaten iyi değil önüne kırar falan Maazallah ...

Kardeşim asıl arkandan selektör yapıp yol isteyene yol vermezsen adamı makasa zorlamış olursun. Yani otoyolda hızlı giden herkes sen yavaş gidiyorsan senden yol isteyecektir. Makasta ise yol falan isteme söz konusu değil neresi boş oraya gir prensibi var ve bu kafada giden bir adamla inatlaşmak zaten iyi değil önüne kırar falan Maazallah ...

Eger ona uymayacaksan kacip onunu bosaltacaksin yoksa sana da zarari olur gecemez carpar.

Geçmiş olsun neyseki sana bir şey olmamış,olayın özeti 1 öküz yüzünden kaç kişinin can ve mal güvenliğine kastediliyor........

106 nın hiçbir suçu yokken böylesine trafik katilleri yüzünden zarara uğradı ..

Geri