Antalya'dan Dostlara 1-2 İbretlik Kare :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
file.ashx

Başkentte saat 04.30 sıralarında başlayan karla karışık yağmur, ilerleyen saatlerde kara dönüştü. Kentin yüksek yerleri beyaza büründü.

Bazı yerlerde karkalınlığı 3 santimetreyi geçti.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kar kalınlığının fazla olduğu yerlerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Erken saatte trafiğe çıkan bazı araçların zorlandığı görüldü.

:cool:

sabah bi kalktım her taraf benbeyaz :) sincana yeni düştü kar :)

file.ashx

Başkentte saat 04.30 sıralarında başlayan karla karışık yağmur, ilerleyen saatlerde kara dönüştü. Kentin yüksek yerleri beyaza büründü.

Bazı yerlerde karkalınlığı 3 santimetreyi geçti.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kar kalınlığının fazla olduğu yerlerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Erken saatte trafiğe çıkan bazı araçların zorlandığı görüldü.

:cool:

​Saygılar nerede üşüyen,titreyen,yağmurla,çamurla,buzla uğraşanhehedost varsa selam olsun:)Bir parkta oturup dürüm çiğköfte-şalgam molası verirken güneşe doğru içim elvermedi yine bir kare alayım dedim:aytuğ

allahtan bu akşam şalgam içmişim :aytuğ çiğ köfteyle de yarın akşam yemeği ederiz, tabii dürüm değil salata arası malum kendisi karbonhidrat yeterince, dürüme girince şeker zıplıyor:slc bol limon... ohh... ben bir limon keseyim en iyisi, çiğköftemiz yoksa da limonumuz var:D

allahtan bu akşam şalgam içmişim :aytuğ çiğ köfteyle de yarın akşam yemeği ederiz, tabii dürüm değil salata arası malum kendisi karbonhidrat yeterince, dürüme girince şeker zıplıyor:slc bol limon... ohh... ben bir limon keseyim en iyisi, çiğköftemiz yoksa da limonumuz var:D

yaw sn.hocam değerli mod'um o 3 günlük mevzuu
:aytuğayrıca öylesine yaşanmış ayaküstü 5 dk'lık bir molaydııslıkneyseki ayrıntılarına girmiyoruz normal akşam yemeklerinin vs hehe

yaw sn.hocam değerli mod'um o 3 günlük mevzuu
:aytuğayrıca öylesine yaşanmış ayaküstü 5 dk'lık bir molaydııslıkneyseki ayrıntılarına girmiyoruz normal akşam yemeklerinin vs hehe

ben de hata di mi, özledik forumumuzu gözler yarı kapalı da olsa gelelim dedik illa mama çıkacak karşımıza, neyse limonla kurtardık :D

Geçmiş olsun Antalya m2 ye 276kg yağmış. Rekorrrr...

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun Antalya m2 ye 276kg yağmış. Rekorrrr...

Bereket yağıyor bereket :aytuğAyrıca geçmiş olsun denecek bi durum yok:hıhbırakında az serinleyelim yawhehe

Bereket yağıyor bereket :aytuğAyrıca geçmiş olsun denecek bi durum yok:hıhbırakında az serinleyelim yawhehe

Bu yorum siyasilerinkini aratmadı devrem :cool:

Bu yorum siyasilerinkini aratmadı devrem :cool:

Valla kendimden utandım bak bu yorumuna devrem12 3Gerçekleri gizlemenin alemi yok çok asalet fırtınaydı harbiden:eyvAma yarın güneşliqwqwqw

396979_455325461171377_781329310_n.jpg

Geri