Antalya'dan Dostlara 1-2 İbretlik Kare :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şaka bi yana 3 sene erzıncanda 9 sene ankarada ve 5 sene de bulgaristanda kaldım :) rekorum -42 derece erzincan ve - 39 derece bulgaristan dı :) atkı da işe yaramıyodu :D
o yüzden sarıkamışa da alışırız :D

içim rahatladı bir an gerçekten izmir'den çıkmamış soğuğu tatmamış sandım da:D izmirli ve adanalılar üniversitede istanbul'a gelip kar görünce çocuklar gibi mutlu oluyorlardı :D benim yaşama şansım çok az o soğuklarda ya da spor salonunda çalışmam lazım :D

Ne o devrem gökgürültülü sağanak yağmursan kafayı dışarı çıkartamamışsın. Teknede yalan olmuş:D

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eeee Antalya Cennet Diye boşa dememişler hehe
Donanlara Donsuz Günler hehehehe

Ne o devrem gökgürültülü sağanak yağmursan kafayı dışarı çıkartamamışsın. Teknede yalan olmuş:D

heheheheheheUyanamadık galiba daha Ankara bir kahve daha almazmıydık:aytuğne sağanağıdır buhehe

Sıkıysa güncel bi resim alalım

İbret Alıyorum Abi, Sahil Kenarları Cidden Günlük Güneşlik.
Bkz; Güncel Çanakkale/Gökçeada
Yer; Dağın Başı :aytuğ
Hava Durumu; Sende 30 Derece Ben Diyeyim 25 Derece :o

Antalya, marmara kadar olamadı. Sesi bile çıkmadı...

Antalya, marmara kadar olamadı. Sesi bile çıkmadı...

İlahi devrem kurban olsun sana Akdeniz'in tüm kareleri aşkolsun yani yaw
:aytuğHaliyle bi saatte işe gitmek durumunda olduğumuzdan görememişiz yarın çekerim fotoları hatta sen iste bir sabit konu açayım hergün atayım Akdeniz'den bir kare ama sana kıyamıyorum işte:aytuğ​ha bu arada bak atladığın bir konu istersen bugün onunla idare ediver:proadfoxtıkla Ankara tıkla çekinme yawhehe

http://www.renaultfanclub.com/renau...leketi-antalyadan-kasimda-deniz-fotolari.html

istanbul ıslak ama sıcaktı :hıh birkaç gün daha sıcak, sen hep ekle tilki abi bu konuları mesajlardan sıcaklık istanbul'a da geliyor sayende:D

istanbul ıslak ama sıcaktı :hıh birkaç gün daha sıcak, sen hep ekle tilki abi bu konuları mesajlardan sıcaklık istanbul'a da geliyor sayende:D

İyi diyorsun hoş diyorsunda sn.mod'um değerli hocam daha yeni kargo geldi işyerime İstanbul'dan içinden boş kovan çıktı,geçende el bombası pimi,1 hafta öncede balta göndermişler
heheben en iyisi Tahtalı'ya çıkıp kartopu fotoları atayım naapıyım:aytuğ

Geri