Antalya'dan Dostlara 1-2 İbretlik Kare :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevgili gıcık abi, sana artık kısaca gıcık abi desem bu sıcak hava mesajlarına kış boyunca saygısızlık etmiş olmam di mi 12 3
Bende aynı duygular içindeyim,gıcık adam...:)

Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi devrem:aytuğSen zuladan bana güneş gözlüğü ayarlayıversen fırtınada takacağımdahehehehehehe

Tulum Yağmurluk gönderiyorum haa birde can simidi. Sahil güvenliğede eşgalin verildi. Güvendesin :D

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tulum Yağmurluk gönderiyorum haa birde can simidi. Sahil güvenliğede eşgalin verildi. Güvendesin :D

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ankara'ya çok selam devrem:aytuğAntifirizleri unutman bu arada:aytuğ:aytuğ:aytuğ

798231_htmansetyeni.webp

hehehehehehehehehehe

Üşüyoruz Kerem Reis :D

Sahil şehirlerini bu yüzden seviyorum. Geçen hafta mersine gittim dönmek istemedim :)
Gerçekten ibretlik fotoğraflar Kerem abi :D
Ama bu hızla gidersen yakından fotoğraf yüklemeni engellerler
:aytuğ Özellikle de kar zamanı :D

Son düzenleme:
aa bir de genç gıcık çıktı, gıcık kardeş diyeyim ne edeyim, ya ben de atkıları çıkarsam diyordum geçen gün :(

atkı ne demekk ? bizde yok öyle değişik şeyler de bilmiyorum o yüzdenn

hehe hehe

ankaraya kar mı geliyormuş :S üşüyoruz reis, soğuk buralar :D

:hıh bugün günlük güneşlikti :hıhgündüz ceket bile kullanmadık :hıh yarın sağanak yağış beklenmesinin konumuzla bi' ilgisi yok tabii :aytuğ

atkı ne demekk ? bizde yok öyle değişik şeyler de bilmiyorum o yüzdenn

hehe hehe

askerlik yapılmadıysa sarıkamış'ı dilerim, ne diyeyim :aytuğ

:hıh bugün günlük güneşlikti :hıhgündüz ceket bile kullanmadık :hıh yarın sağanak yağış beklenmesinin konumuzla bi' ilgisi yok tabii :aytuğ

askerlik yapılmadıysa sarıkamış'ı dilerim, ne diyeyim :aytuğ

şaka bi yana 3 sene erzıncanda 9 sene ankarada ve 5 sene de bulgaristanda kaldım :) rekorum -42 derece erzincan ve - 39 derece bulgaristan dı :) atkı da işe yaramıyodu :D
o yüzden sarıkamışa da alışırız :D

Geri