Antalya RFC- Mini Mini Buluşma :)

​Araçlarda 2 şer adet sticker gördüm,güzel buluşma olmuş...:eyv
Abi öncedende var yenılerdende kaza yaptıgımda bagajdaydı ve harap sekıldelerdı zar zor adam ettık yapıstırdık bızde

ED 041'e bir gıcıklığınızmı var diye sormadan edemiyeceğimhehegüzel buluşma güzel kareler :eyv

ED 041'e bir gıcıklığınızmı var diye sormadan edemiyeceğimhehegüzel buluşma güzel kareler :eyv
Ne oldukı abı ne gıcıklıgı:)

Ne oldukı abı ne gıcıklıgı:)

stickerin uygulamasına dikkatlice bak anlarsın nadiaheheay pardon Haydar bey kardeşim bugün derin mevzuulara girdikte martılıda dilim sürçtü pardon yanii:halay

stickerin uygulamasına dikkatlice bak anlarsın nadiaheheay pardon Haydar bey kardeşim bugün derin mevzuulara girdikte martılıda dilim sürçtü pardon yanii:halay
Reis senın durum iş açıcı değil yaa :) Allah yardımcın olsun acilinden benm evde toplanmamız laızm :)

Reis senın durum iş açıcı değil yaa :) Allah yardımcın olsun acilinden benm evde toplanmamız laızm :)

aminnn'de kunduda olan benim sen kendi durumuna bakhehedüden çayının yanında nargile içerken konuşalım mevzuuyu 4'ümüzheheok:halay

Clio fena basılmışş :eyv

Bekle beni antalya bayramda ordayim...tanışalım görüşelim...ama BAM'la gelmem düşük ihtimal....

Güzel ve anlamlı birgün olmuş.

aminnn'de kunduda olan benim sen kendi durumuna bakhehedüden çayının yanında nargile içerken konuşalım mevzuuyu 4'ümüzheheok:halay
haha reis bana her türlü laylaylomm sorun değil 1telefona bakar hehe
Clio fena basılmışş :eyv
İçinde kafalar gidip geliyor ama
Bekle beni antalya bayramda ordayim...tanışalım görüşelim...ama BAM'la gelmem düşük ihtimal....
Bayramda burda olursam mutlaka göruselım.BAM sorun değil yaa YFD,CYB,ED,ZA emrinde :)
Güzel ve anlamlı birgün olmuş.
Eyvallah abi

Geri