28 Kas 2011 #21 HI_TECH Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Ev sahibine öncelik vermeniz büyük incelik... Genişletmek için tıkla ... En son pistte haydarın yanından 4 kez geçtiğimi hatırlıyorum.Rakip aranıyor qw (Öncelik felan istemez varını yoğunu döksün piste yeter)
*USTA' Alıntı: Ev sahibine öncelik vermeniz büyük incelik... Genişletmek için tıkla ... En son pistte haydarın yanından 4 kez geçtiğimi hatırlıyorum.Rakip aranıyor qw (Öncelik felan istemez varını yoğunu döksün piste yeter)
28 Kas 2011 Konuyu Başlatan #22 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Ev sahibine öncelik vermeniz büyük incelik... Genişletmek için tıkla ... Bazen öyle olmak lazım abi hitech' Alıntı: En son pistte haydarın yanından 4 kez geçtiğimi hatırlıyorum.Rakip aranıyor qw (Öncelik felan istemez varını yoğunu döksün piste yeter) Genişletmek için tıkla ... O zaman geçtiğinde ben kontak kapatmıştım.Koskoca arabanın benzını bitti yolda kaldım öylee herkes gecer Her türlü kapışırım farketmez hehe
*USTA' Alıntı: Ev sahibine öncelik vermeniz büyük incelik... Genişletmek için tıkla ... Bazen öyle olmak lazım abi hitech' Alıntı: En son pistte haydarın yanından 4 kez geçtiğimi hatırlıyorum.Rakip aranıyor qw (Öncelik felan istemez varını yoğunu döksün piste yeter) Genişletmek için tıkla ... O zaman geçtiğinde ben kontak kapatmıştım.Koskoca arabanın benzını bitti yolda kaldım öylee herkes gecer Her türlü kapışırım farketmez hehe
28 Kas 2011 #23 AlperB. T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 420 Tepkime puanı 1 Puanları 0 abi keşke haber verseydin akardım mitsuyla ben biliyorm yolda rahat bırakmam diye haber etmedin dimi
28 Kas 2011 Konuyu Başlatan #24 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 alper_bilici' Alıntı: abi keşke haber verseydin akardım mitsuyla ben biliyorm yolda rahat bırakmam diye haber etmedin dimi Genişletmek için tıkla ... Kimseye haber veremedim abim aniden oldu ama bi gün haberleşip gideriz
alper_bilici' Alıntı: abi keşke haber verseydin akardım mitsuyla ben biliyorm yolda rahat bırakmam diye haber etmedin dimi Genişletmek için tıkla ... Kimseye haber veremedim abim aniden oldu ama bi gün haberleşip gideriz
29 Kas 2011 #25 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 Rs çok iyi ya basıklığı tam ideal hepsine maşallah
29 Kas 2011 Konuyu Başlatan #26 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *İstanbullu' Alıntı: Rs çok iyi ya basıklığı tam ideal hepsine maşallah Genişletmek için tıkla ... RS'in Maşallahı var zaten
*İstanbullu' Alıntı: Rs çok iyi ya basıklığı tam ideal hepsine maşallah Genişletmek için tıkla ... RS'in Maşallahı var zaten