maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bAbi benim fikrim iyi durur yinede sen bilirsin.Belki şu foto örnek olabilir nasıl durduğuna
O da Olacak Allah'ın IznıyleEksoz ve filtre ister maşallah
Kanka işimiz gücümüz bu Sen sümbülü ver sonraa bak ne oluyorr Inanamazsın senın arabanın oldugunaKanka Senin Eline Geçen Araç Canlanıyor Benim Sümbülüde Bi Canlandırsakmı
Bende merakla beklıyorumEllerine sağlık abi
3 günde araba böyle oluyosa bir ayda düşenemiyorum hehe
Tesekkurlermaşallah
hehe el arabası versen ona da uydururum guzel seyler Kadır'ımSen ne diye coupe ile uğraştın ki . R-9 culuk senin ruhuna işlemiş :aytuğ
Eyvallah kardesım qwMaşallah maşallah
O Allahın emrı zatenn Adam ya kufur eder ya dua edereski sahibi yolda görse plaka olmadan tanıyamaz aracı valla eline sağlık haydar.
Far karartma konusunda endıselıyım ama bakalım artık...Panjur bu sekılde olmayacak zaten logo ıptalı yapıldı onun fotosunu da eklerımmaşallah, far karartmayla daha güzel olacak gibi. Ama panjurun eski hali daha iyiydi sanki
Umarım okurken,resimlere bakarken sıkmıyorum siziqw
Cumartesi Günü Diğer İşlem Olan Sislere Folyo,Sinyallere Folyo ve Izgara İptali düşüncesini gerçekleştirdik.Gayette güzel oldu,yakıştığını düşünüyorumm
En önemlisi Ön Lip'e Sticker'ımızı Yapıştırdık.Bugünde Az işi var Sonra ya da Turbolamak Kalıyor hehe hehe
Ayrıcaaha Detaylı ve Prof. fotolar cekilip iyi sonuc alacağız
Bu fotoyu da Alanya Yolunda Çektim
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]