Şimdiden iyi buluşmalar Allah muhabbetinizi artırsın Antalya TeamArda görevin hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben adliye tarafında olacağımdan ve oraya motorla gideceğimden arabayla katılmam imkansız sweet'le kabul ederseniz geleyim:aytuğBirde sn.temsilcimizden adliye-özdilek arası bir harita rica ediyorum kaybolmayalım sonra:aytuğ
çok teşekkürler kardeşim..Şimdiden iyi buluşmalar Allah muhabbetinizi artırsın Antalya TeamArda görevin hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın
Valla ben adliye tarafında olacağımdan ve oraya motorla gideceğimden arabayla katılmam imkansız sweet'le kabul ederseniz geleyim:aytuğBirde sn.temsilcimizden adliye-özdilek arası bir harita rica ediyorum kaybolmayalım sonra:aytuğ
Ohooo sen o aradan dik bir çizgi çekiver Arda'cım o ne ya kestirme diye birşey var değilmi:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Ohooo sen o aradan dik bir çizgi çekiver Arda'cım o ne ya kestirme diye birşey var değilmi:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Hayırlı buluşmalar Antalya...