Antalya Mini Buluşma desem..

Şimdiden iyi buluşmalar Allah muhabbetinizi artırsın Antalya Team:eyvArda görevin hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın:eyv

​Valla ben adliye tarafında olacağımdan ve oraya motorla gideceğimden arabayla katılmam imkansız sweet'le kabul ederseniz geleyim:aytuğBirde sn.temsilcimizden adliye-özdilek arası bir harita rica ediyorum kaybolmayalım sonra:aytuğ

canın sagolsun abıcım ..sen aramızda ol yeter..:D adlıyeden otogar tarafına dogru gelıyorsun ve ilk ışıklarda sağa dönüyorsun.sağa dondukten sonra hıc bıryere sapmadan dumduz aşagıya gelıyorsun 1. ısıgı gecıyorsun ve karsınızdaa özdılek avm :D google earttan da tarıf edeyımı :D

Şimdiden iyi buluşmalar Allah muhabbetinizi artırsın Antalya Team:eyvArda görevin hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın:eyv
çok teşekkürler kardeşim..

​Valla ben adliye tarafında olacağımdan ve oraya motorla gideceğimden arabayla katılmam imkansız sweet'le kabul ederseniz geleyim:aytuğBirde sn.temsilcimizden adliye-özdilek arası bir harita rica ediyorum kaybolmayalım sonra:aytuğ

sayın abicim yoğun istek üzerine görsel olarak ADLİYE-ÖZDİLEK yol tarifi
Adliyeden otogara kadar hiç bir yere sapmadan geliyorsun.
otogar kavşagında yani ilk ışıklardan sağa kıvrılıyorsun.
:aytuğ
kıvrıldıktan sonra ilk ışkları geçiyorsun ve özdilekk

5uzp.jpg

​Ohooo sen o aradan dik bir çizgi çekiver Arda'cım o ne ya kestirme diye birşey var değilmi:aytuğ:aytuğ:aytuğ

​Ohooo sen o aradan dik bir çizgi çekiver Arda'cım o ne ya kestirme diye birşey var değilmi:aytuğ:aytuğ:aytuğ

Otogara gelmeden bir kestirme var dokuma ya çıkan yan yolda :D ama boşver abi göre göre gel sen:aytuğ

Hayırlı buluşmalar Antalya...:eyv

yolun uzun gorundugune bakma abı sen :D Göre göre geze geze gel diye yaptıydım :aytuğbuda ikinci alternatiff yolun..adaya gırmıyosun yan yoldan gelmen lazım bu yola sapman ıcın..

9l0z.jpg

Ulaşım konusunda güçlük çeken arkadaşlarım abilerim..salı günü araçla gelemeyen arkadaşları bizzat alabilirim bu konuda sıkıntılar yaşanmasın.araçla gelipte yeri bulamayanlar içinde bulundukları mevki söyledikleri takdirde eşlik edebilirim
:aytuğ..Şimdiden teşekkürler:)..
Numaralarım: 0538 249 03 48 - 0506 498 07 52
Bu numaralardan da istediğiniz saatlerde ulaşabilirsiniz
:)..

Geri