Ankarada kadjar alacak olanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni çıkacak skoda suberp..

Ne vardı bunun kokpiti gibi sade şık ve zengin gösteren bir kokpit olsaydı kadjarda da..

Bağajı arabanın altından ayağıyla dokunup açmasına bittim arka havalandırma olmazsa da önemli değil diyen arkadaşlar ona da iyi bakın bir zahmet nasıl

şık durmuş..

Köpekbalığı antende müthiş hala normal anten nasıl takıyor şu firmalar hiç mi estetik yok mühendislerde

Ah kadjar ah aylarca bekledik seni!!!
Hocam şu eklediğin aracın logosu reno olsaydı sen bunu da beğenmezdin emin ol... :)

Hocam şu eklediğin aracın logosu reno olsaydı sen bunu da beğenmezdin emin ol... :)

Siz yeni kadjarın kokpitinin şık ve estetik olduğunu düşünüyor musunuz???

Beni marka fanı gibi düşünüp yorumlamanızı pek doğru bulmadım dediğiniz kadar ön yargılı olsam emin olun bu sayfalarda hiç olmazdım..

Siz yeni kadjarın kokpitinin şık ve estetik olduğunu düşünüyor musunuz???

Beni marka fanı gibi düşünüp yorumlamanızı pek doğru bulmadım dediğiniz kadar ön yargılı olsam emin olun bu sayfalarda hiç olmazdım..
Kokpit 10 numara hocam, vereceğiniz rakam motor ve donanımına göre 69500-112000 aralığında olacak, ben çok beğendim ve marka fanatikliği yapmıyorum, bu donanım ve kalitede bir aracı başka markalarda bu fiyata alamazsınız...

Kokpit 10 numara hocam, vereceğiniz rakam motor ve donanımına göre 69500-112000 aralığında olacak, ben çok beğendim ve marka fanatikliği yapmıyorum, bu donanım ve kalitede bir aracı başka markalarda bu fiyata alamazsınız...

Siz fanatiklik yapıyorsunuz demedim beni marka fanı gibi gösterip reno olsa onu da beğenmezdin demenizden dem vurdum..

Ama bu aracın kokpitine 10 numara diyorsanız da otoshowdan sonra boşuna arayıp Mustafa abiye sormuşum demekten de kendimi alamadım :)

Sizinle estetik anlayışımız çookk farklıymış.. Kim ne derse desin 100binlik aracın kokpiti kesinlikle bu olmamalıydı...

Ömrümüz yeterse görürsünüz bu arabanın ilk makyajı kokpite yapılacak aha da buraya yazıyorum :)

Siz fanatiklik yapıyorsunuz demedim beni marka fanı gibi gösterip reno olsa onu da beğenmezdin demenizden dem vurdum..

Ama bu aracın kokpitine 10 numara diyorsanız da otoshowdan sonra boşuna arayıp Mustafa abiye sormuşum demekten de kendimi alamadım :)

Sizinle estetik anlayışımız çookk farklıymış.. Kim ne derse desin 100binlik aracın kokpiti kesinlikle bu olmamalıydı...

Ömrümüz yeterse görürsünüz bu arabanın ilk makyajı kokpite yapılacak aha da buraya yazıyorum :)
Hocam aynı kokpit 69500 lira etiketli modelinde de kullanıyor, benim zevk anlayışım bu aracı beğendi... :)

69.500lük araç touch onda büyük ekran yok ben mi yanılıyorum..

Ben Autoshow'da yeni Superb'i de inceledim. Kadjar'dan daha iyi iç mekandaki kalite. Hatta Passat'dan daha mantıklı bir araç.

1.6 TDI Trendline (Boşline deyin siz buna) DSG Passat 104.300 tl. Superb en düşük dizel otomatik versiyon için 95-100.000 tl ile giriş yapar benden söylemesi.

Sayın Mustafa usta sanırım sayfası değil ama eşime bu aracı alacaktım ancak 1.5 dizel araçlar hep donanımlı aracımızda yok yeni sattık.1.6 Opel 136 Bg 320 tork vardı. şimdi bu Aracın fiyatı çok yüksek geldi alt Donanım ne zaman gelir yada sanırım kullanıyorsunuz Captur 90 Bg outdoor edc alçağım 75000 bin ama 10 daha verip Kadjar Icon alayımı.

Sayın Mustafa usta sanırım sayfası değil ama eşime bu aracı alacaktım ancak 1.5 dizel araçlar hep donanımlı aracımızda yok yeni sattık.1.6 Opel 136 Bg 320 tork vardı. şimdi bu Aracın fiyatı çok yüksek geldi alt Donanım ne zaman gelir yada sanırım kullanıyorsunuz Captur 90 Bg outdoor edc alçağım 75000 bin ama 10 daha verip Kadjar Icon alayımı.
10 bin daha verilip Kadjar almak mantıklı...

Sizce hangisi doğru???

Geri