- Konuyu Başlatan
amatör ses sistemciler için iyi abi bu ses sistemi.
tabiki kendi hoparlörlerinden daha iyi ses alınır.
tabiki yapılır....ben olsam 0 arabaya bende aynısını yapardım.
(sen iyilik yapmaya çalışıyon abi, boşver....gitsinler 3-5 bin versinler...)
ama dezavantajları var tabiki:
1-orjinal teyp çok ısınır. yüksek sesle 3-5 saatten fazla dinlenirse çıkışları yanabilir.
2-fader ayarları güzel yapılanmaz. zaten sizde söylemişsiniz. öne verirseniz sesi bas azalır.
arkadan dinlerseniz arkadakiler rahatsız olur . hem de aküstik bozulur.
bana göre en doğrusu:
kompanent bile almaya gerek yok.
ovalleri pandizot ile tak. 2 tane hoparlör olsun olay tamamdır.
arkadaşı ben boşverdim boşvermesinede admin uyardı , adamın yazdıklarını sildi halen burada halende güya akıllıca gönderme yapıyor altdan altdan fikrine uymayanlar tecrübesiz vede müzik zevksiz oldu şimdide
neyse , destek için çok teşekkür ederim, bahsi geçen infinity 6500cx ler 3ohm ihtiyaç duyan ama ana üniteye 4ohm yük veren özel bir sisteme sahip zaten paketindede, sitesindede bu şekilde rahatlatıyor yani 4ohm ile sıkıntı yok.
ama yinede dediğiniz gibi düşük kalan rms ile ısınacaktır, dediğim gibi bu öneriler öyle 4 saat müzik dinlemeyenler, yada dinlerken 26larda-30larda gezmeyenler için.
benim gibi 18-20 max 22de dinleyen vede maks 45dk gidiş 45dk dönüş dinleyenler vede bunu 18de yapanlar için sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum.
fader konusuna gelince öne +2 aldığımda arkadakiler sessiz kalmıyor,önler güzelce baskın gelen arkayla dengeleniyor yani önde oturan için +2 ile gayet hoş bir sistem oluyor öyle akustikte bir sıkıntı gözetmedim ama arkada oturanlar olursa rahatsız edebilir.
şahsen ben önce ovallere sahiptim bu komponentlar yokken ovaller vardı ama diyeceğim şuki özellikle infinity olduğundanmı,yada verimli olduğundanmı yada tweeterların yumuşak vede yukarıda olduğundanmı bilmem ama bence çok güzel kendini fark ettirdi.
clio4 lerde bulunan bass reflex sistemi vede aracın güzelce motor ve yol sesinden izole edilmiş olması sesin biraz daha net duyulabilir ve temiz duyulmasını sağlamış oluyor bence.
özetle ben memnunum, var ise adana tarafına gelen zevkle 40-50km sürer beraber değerlendiririm vede en yakın fırsatda videosunu yapıyor olacağım ozaman umuyorum daha net anlaşılır.