Para verip infinity reference 6500 cx alacam ve o güzelim componentleri orjinal teyp ve çıkışa mahrum edicem yazık günah componentlere yapmışken amfisiyle sağlam beslensin yavrular.. Yoksa orjinal teyp orjinal hoparlör kalsın boşuna infinity almaya gerek yok..
Ketoral günaydın,
hoparlörlerin , özellikle komponentların anfi ile daha temiz ve güzel çalacağını herkes biliyor, buradaki konu anfi'ye gerek yer, gerek servis ve garanti sebebleri ile gerek maddi açıdan dolayı almak istemeyenlere yardımcı olmaktı. herkesin anfisiz SES ALAMAZSINIZI değerlendirmekti konu.
yazdıklarınıza zaten katılıyorum anfi elbetdeki daha iyi ama size katılmadığım nokta bu hoparlörü ya anfisiz al yada hiç alma noktası.
yanlış anlama muhalefet olmaya çalışmıyorum ama sonuçta ben bizzat şu anda infinity 6500cx kullanıyorum önlerde arkalarda alpine sxe-6925s vede bunun birebir aynılarını arkadaşımda anfili şekilde clio4de kullanıyor zaten ondan özenerek bu işlemlere ilk başladım (vede bu konuda bu siteden bu konuyu açmadan çoktan yazmıştım takipde edebilirsiniz).
eski şahsi aracım honda civic vti dohc vtec varken (yıllar önce) bendede komponant ve anfi ,sub vardı ve tadını,farkını,etkisini vs çok iyi biliyorum.
kendi tecrübeme vede anfili arkadaşımın aracının kıyasına görede değerlendirdiğim zaman değil bu hoparlörleri almamak , asıl almadan yapamazdım gayet tatminkar bir fark var ve harcanan her kuruşa değer bence.
yakında düzgünce kayıt alabileceğim bir telefon vs bulabilirsem (bendeki blackberry rezil) video yüklüyor olacağım kendi aracımın sesini burada duyar değerlendirirsiniz,
sizce bu konuda yayınlanan ilk video olan clio4 , anfisiz , Hertz DSK 165.3 ler güzel çalmamışmı? ses alınamamışmı, değmemişmi? burada anfi ile daha iyiyi tartışmıyoruz o ztaen aşikar ama konu zaten anfisiz olmak, tarafsızca yorum yapabilirseniz çok sevinirim, şahsen ben çok güzel bir ses olarak değerlendiriyorum hem o aracı hem kendiminkini.