Anfisiz verim alamazsiniz diyenlere :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr.Clio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Clio

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
araç clio 4 touch, sistem anfisiz vede tam 100rms isteyen hoparlörler arkadaşlar.

milletimiz 10 sene önce peak watta takmıştı kafayı, yeni trend oldu rms watt ama millet en kritik olayı kaçırıyor oda verimlilik yani db ölçüsü, buyrun size 93db ile 100rms isteyen hoparlörler ve bizim dankik 4x20w (4x9rms) ana ünitemiz.

unutmayınki her 3db verimlilik için rms gücünü %100 artırmanız gerekliki ses seviyesi eşit olsun yani rms arabanın beygir gücü ise db arabanın torque gibidir ancak her ikisinide değerlendirirseniz tam anlamıyla bir şey anlaşılmış olur.

93db 100rms isteyen bir hoparlör ile 90db 50rms isteyen ve 87db 25rms isteyen bir hoparlör arasında gram fark yoktur arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=Js4cccSYRC8

Benim pc de ses kalitesi az olduğundan videodakini iyi duyamadım ama iyi bir şey olduğu belli...

hem cihazın ses kaydedicisi özel kaydedici olmadığından hemde bilgisayardan dinlediğimden sizin duyduğunuz gerçek ambiası yakalayamıyoruz fakat bazı parçalardaki batari seslerinden o davula vurduğundaki uğultudan belli güzel bir şey olduğu.

bunun için ek yapılması gereken işlem varmı?

abi bunun ne derece güzel çaldığını anlayabilmek için pc hoparlöründen değilde kulaklıkla dinlemek, tamamını dinlemek tüm videoyu ve kesinlikle başka böyle hoparlör videolarında bunu o diğerleri ile kıyaslamak lazım , hatta kendi aracınızı çekmek yayınlamak ve web / pc üzerinden dinlemekki farkı net anlayınız.

emin olun amfili,en kral kaydedicili videoları dinledim vede kulaklıkla dinledim ona rağmen bu kadar güzel çalanları az gördüm.

ama asıl mesele bunun bu şekilde güzel çalıp anfisiz,subwoofersüz ve sadece önleri değiştirerek olması.

bence olağanüstü bir fark orijinallere kıyasla

hem cihazın ses kaydedicisi özel kaydedici olmadığından hemde bilgisayardan dinlediğimden sizin duyduğunuz gerçek ambiası yakalayamıyoruz fakat bazı parçalardaki batari seslerinden o davula vurduğundaki uğultudan belli güzel bir şey olduğu.

bunun için ek yapılması gereken işlem varmı?

hocam sen asıl bunu düzgünce kulaklık kullanarak dinle, sonra aynı youtube ve kulaklığı kullanarak başka hoparlör videoları dinle ,hatta kendi aracını çek yayınla birde onu dinle emin ama emin ol farkı çok net anlayacaksın,

videoda bass ta bir titreme,çirkinlik yakalayamadım, seslerdede ayrıntı,enstrümanlar çok ama çok net ve temmiz .

şahsen anfisiz vede sadece önler olduğu, bunun bir youtube üzeri video olduğu düşünülürse bence gerçekten olağanüstü,bayıldım.

Hocam harika olmuş gerçekten kaliteli bir hoparlörlerim var bilgisayarımda gerçekten belli ediyor sistem kendini. Benimde tek amacım bu sesi elde edebilmekti ses sistemi yaptırdım subwoofer dahi var fakat bu sesi yakalayamadım gerçekten ilk fırsatta bende direk radyonun çıkışına bağlayıp deneyeceğim hoparlörleri cidden harika olmuş.

Emeğine sağlık güzel çalışma :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri