Anahtarsız çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dilara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dilara

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu gün anahtarsız çalışmayı denedim kartı sokete sokmadan çalışıyor iyi güzel de eşimle beraber kart uzaklaşınca ne olur diye denedik hala çalışmaya devam ediyordu yaklaşık 100 metre kartı uzaklaştırdık araç hareket ediyordu bu çok güvenli değil ben de mi problem var acaba diye sormak istiyorum

Aracı sürmeye çalışınız mi?? Kartsiz? ??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç çalışır stop etmek için uzunca stop düğmesine basıp araç stop ediliyor.Hatta kapılarıda kitleme işlemi vardı.Mustafa abi bahsetmişti nasıl olduğunu. Problem yok bilginiz olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama birisi alıp gidebilir bu şekilde

Araç yürüdü hem ileri hem geri gitti bana biraz riskli geldi kart uzaklaşınca çalışması

Hırsızlara davetiye gibi

Aynı risk anahtarlı araçlarda da var bence.Alışlanlık haline gelmesi lazım.Araca biner binmez emniyet kemerini takmak gibi .

Digerlerinde böyle bir risk yok aracın kartı uzaklaşınca araç durmalı mesela aracı park ettiniz çok yakın bir bakkala girdiniz arası 100 metre birisi geldi kart yakın olduğu için kapıları açılıyor ve çalışıyor ne yapacaksınız bu çok kötü

Bunun bir çözümü yok mu aracın çalışmaması için mesafe ne olmalı

Araç çalıştığı durumda yapacak birşey yok bildiğim kadarı ile.Stop edince malum 1 mt uzaklaşmadan kilitleniyor araç.

Geri