Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mustafa abi durum bu kadar kolay değilse yani araç mesafe olarak farklı bir yere gittiğinde gösterge ışıklarının mesela sabaha kadar açık kalması aküyü bitirirmi acaba
Mustafa abi durum bu kadar kolay değilse yani araç mesafe olarak farklı bir yere gittiğinde gösterge ışıklarının mesela sabaha kadar açık kalması aküyü bitirirmi acaba
Bitirme ihtimali yüksek, ben yarım saat bekledim göstergelerdeki ışık sönmedi...
Kangoo ve Megane 2 lerde bu şekilde kapıları kitleyince sıkıntı olmuyordu...
Kapıdaki tuşa basılıp kitleniyorsa yazılıma müdahale etseler olabilecek bir durum bence.
O değilde benim istediğim özellik olan elektrikli çocuk kilidi. Yani arka kapılardan manuel değilde otomatik olarak kilitlenmesi ve açılmaması, ama yeni model araçların hiçbirinde yok.2004 Kango aracımda bir tuş vardı ve o tuşa basmadan arka kapılar açılmıyordu.
Kaskayla ortak uretim oldugu icin pek o ise giriseceklerini sanmam, kaskayda olmayinca kadjarada koymadilar sanirim yeni megane ve talismanda var bu ozellik devam etti. Simdilik cocugum yok ama dediginiz gibi tek tus olsa super olur kadjardada yok. Bi diger aracimiz opel astra 2016 model onda var mesela.