Amanda Ne Güzel Benzin Fiyatları Düşüyor Diye Sevinen Dostlarıma..:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
10689427_688131164639190_386366076148398730_n.jpg

Bilmem uzun cümleler kurmaya gerek varmı .....e hadi sevinin
roadfox​

çıkana kadar tadını çıkartın :D

Yazınca siyaset yapıyorsunuz diyorlar... :)

Yazınca siyaset yapıyorsunuz diyorlar... :)

derlerrr
:)) ​ne siyaseti yahu işte reel matematik nasıl kazık yiyipte gıkımızı çıkaramadığımızı hatta ve hatta bu duruma sevindiğimizi ne güzel gösteriyor değilmi.....

padişahım çok yaşaa!!!

tokat gibi çarptı :bant yarın birgün ağızlarını açıp eee indirim yaptık şimdi sıra bindirimde derler

Teşekkür edin diyolar bide at gözlüğü takanlar...

LPG ye indirim gelmiyor, bir kez geldi onda da 1 hafta sonra zamlandı. Yaran var di mi başkan :)) :)) şaka bir yana zaten herşey vergiler yüzünden değil mi ki?
akaryakıtta yediğimiz kazığın boyu artık santimetre ile ölçülemiyor, petrol fiyatı düşse ne olur :berbat

LPG ye indirim gelmiyor, bir kez geldi onda da 1 hafta sonra zamlandı. Yaran var di mi başkan :)) :)) şaka bir yana zaten herşey vergiler yüzünden değil mi ki?
akaryakıtta yediğimiz kazığın boyu artık santimetre ile ölçülemiyor, petrol fiyatı düşse ne olur :berbat
​Muhterem dostum lpg filan hikaye aslında kullandığım arabada öyle geniş kapsamda düşünüyorum ve diyorumki akaryakıt ne kadar yükselirse hayat standartlarımız buna bağlı olarak bir o kadar düşüyor ve bu onun vergisi bunun ötv si verginin vergisi ismini sayamayacağım kadar çok olan katılım ve katkı bedelleri ki eminim bunlar adları konan yerlere gitmiyorlar çoook ama çook acımasızca bir kazık yiyoruz ve sessizce izliyoruz hatta 2-3 kuruş indirim yapıyorlar diye seviniyoruz kek gibi buna yanarımda yanarım işin özeti:)

​Muhterem dostum lpg filan hikaye aslında kullandığım arabada öyle geniş kapsamda düşünüyorum ve diyorumki akaryakıt ne kadar yükselirse hayat standartlarımız buna bağlı olarak bir o kadar düşüyor ve bu onun vergisi bunun ötv si verginin vergisi ismini sayamayacağım kadar çok olan katılım ve katkı bedelleri ki eminim bunlar adları konan yerlere gitmiyorlar çoook ama çook acımasızca bir kazık yiyoruz ve sessizce izliyoruz hatta 2-3 kuruş indirim yapıyorlar diye seviniyoruz kek gibi buna yanarımda yanarım işin özeti:)

Her zaman derim ben başgan, bizimkisi züğürt tesellisi :eyv

Geri