Merhaba;
Bende de aynı sorun var 2013 model araç.
Benim tespitim hararet göstergesi skalasında ne kadar ısınırsa ısınsız ne kadar zorlarsam zorlayayım sadece tek simge gözüküyor. Tüm skala göz önünde bulundurulduğunda toplamda 8 adet simge oluyor ve optimum hararet seviyesinde 4 simge belirmesi gerekiyor ancak tek simgeden fazla belirdiğini hiç görmedim.
Acaba sıcaklık sensörü doğru değeri aktarmıyor mu? Yada gerçekten termostat kapatmıyorda o sebepten su ısınmıyor mu? Ama termostattan kaynaklı sorun olsaydı trafikte sürekli dur kalk yaptığımda hararetin yükselmesi gerekirdi.
Çözüm bulan olursa cevaplarını bekliyorum. Ama servislerin dediği tek simgenin belirmesi çok saçma. Hem ayrıca yanlış hatırlamıyorsan başka Fluence lerde 4 simgenin belirdiğini görmüştüm.
Ben kuzenin 2016 aracini kullandim onda normal sekilde yariya kadar cikiyor sorun olmuyor. Sanırım uretim yili ile alakali fabrikasyon hatali bir parça var ve bu sebepten hep tek dis kaliyor. Ben de çok nadir yariya cikiyor yani araci alali iki yildan fazla oldu ve toplamda 3-4 kere yariya geldigini gordum.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Instagram flu_e_nce