Alev Kırmızısında Küçük Çizikler giderme....(RESİMLİ)

Aracı ilk aldığımda Mustafa Abinin yorumunu okumuş ve hanıma "parlak kırmızı oje ala ama sürme" demiştim :D

birde tazikli suyla yıkamadan öncesi birde yıkamadan sonrası resimleri varmı :halay

Nerden alabiliriz?bildiğimiz ojemi yoksa başka özellikli birşeymi

Nerden alabiliriz?bildiğimiz ojemi yoksa başka özellikli birşeymi

bildigimiz oje abiciğim, bayanlar için kişisel bakım ürünler satılan yerden alabilirsin, flormar marka oje, kodu ise 321 dir...

1,75 kuruşsa satın aldığım flormar marka oje, kodu ise 321 dir... az da olsa işinizi görmektedir :)

rQ4o7z.webp

Öncesi

NqXRPN.webp

Sonrası

yMWr7a.webp

Öncesi

GY7OL7.webp

Sonrası

2gdVLj.webp

Öncesi

5d0OrR.webp

Sonrası

Pqdb49.webp
hocam bu arada terlıkler on numara :eyv

Eline sağlık benim arabada aynı renk bende kullandım.Çok başarılı alev kırmızı aracı olan herkese şiddetle tavsiye edilir.

boyacıdan aracın boya koduna göre boya almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. 5 tl lik boya ömürlük gidiyor. Zaten okadar boya ile bile kaputu boyarsınız :) Ben aldım aracın koduna göre akrilik boya. Araçta da çok rütüş işi vardı aldığımda. Fırça ile tatbik ettim. Çok işimi gördü, Üstüne kuruyunca 2000 numara zımpara + pasta cila atınca dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. Zamanla da değişime uğramıyor. Saygılarımla.

Oto boyacısına gittim bu arac için rutuş yapmak mümkün değil dedi,sonra bir karışım verdi,çizikler küçük olduğu için şimdilik işimi gördü

merhaba

benim araçtada aynı şekilde çizikler var boyası atmış altı beyaz görünüyor pasta cila yaptırsam düzelirmi yoksa rütuşmu yapmak lazım

Geri